dysfunksjonell.no
22May/090

M·A·C Hello Kitty Kouture

MAC Hello Kitty Kitty Kouture Sheer Mystery PowderNå hadde jeg jo egentlig bestemt meg for å ikke blogge mer om makeup i dagboka mi, og jeg har sånn halvveis fått opp en annen blogg som etterhvert kommer til å renne over av makeup- og shoppingsnakk. Så dumpet det ned en liten pakke i postkassen min som inneholdt en aldri så liten skatt, nemlig M·A·C Hello Kitty Kouture Sheer Mystery Powder i fargen Medium Plus. Disse superflotte pudderdåsene er i polert sølv med omrisset av Hello Kitty i hvite og rosa Swarovski-krystaller på lokket, ..og koster selvsagt deretter. Jeg har siklet på denne siden HK-kolleksjonen kom ut, men jeg syns $90 var i overkant mye å betale for et pudder. Selvsagt er det jo emballasjen man betaler mest for, men likevel - det er landeveisrøveri. For en ukes tid siden kom jeg over en salgsannonse med denne vesle skatten til under halve prisen! Jeg hadde dessuten handlet med selgeren tidligere, så jeg visste at hun var til å stole på - og slik ble skatten min!

Bildet yter den dessverre ingen rettferdighet, men jeg skal prøve å få tatt et selv så fort vi kommer oss i orden i den nye leiligheten. For øyeblikket ligger store deler av makeup-samlingen min trygt pakket ned i en nyinnkjøpt SmartStore™ 31 fra Clas Ohlson.

Det forrige bildet krevde ingen forklaring for folk som kjenner til eBay, og som på den måten skjønte at det altså var en screenshot av en faktisk auksjon. Bare for å forklare det hele, så handlet det om at jeg kontaktet en selger jeg har handlet fra noen ganger tidligere ang. å kombinere frakt på et par av gjenstandene hennes. Hver av gjenstandene hennes må betales umiddelbart etter at man har trykket på "Buy Now!"-knappen, og for hver gjenstand blir det lagt til ca. $7 i frakt. Det sier seg selv at dette blir voldsomme summer i frakt om man skal handle mer enn én ting, så jeg kontaktet henne for å høre om hun hadde en annen måte å gjøre det på. Hun løste så dette med å sette sammen en egen auksjon med mine gjenstander, en fraktsum, og skrev så den søte teksten til alle som måtte dumpe innom den. Auksjonen var nemlig bare min, og hadde den søteste teksten noensinne! Grin

Foto: M·A·C Hello Kitty Kouture Sheer Mystery Powder © M·A·C Cosmetics

Posted by Shamini on May 22, 2009 – 11:30 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. My Hello Kitty Princess Thevarajah Grin

 2. Åh, ny blogg! Wheee! Jeg synes Øyvind har et fint navn for den bloggen! Wink Hold meg informert, jeg gleder meg! Men du blir her også?

  neglelakkmanis siste bloginnlegg: NOTD Pur Ice Wild Thing & Crazy Konad m61

 3. Jeg gleeeeeeeeeder meg sånn til leilighetsbilder!! Grin

  Marias siste bloginnlegg: Så mye underholdning, så lite plass

 4. Neglelakkmani:
  Den er på trappene, men jeg klarer liksom ikke helt å bestemme meg for om jeg virkelig vil kjøre en blogg til ved siden av, eller om jeg bare skal legge ut et og annet engelsk innlegg her når jeg har noe makeup-/shoppingrelatert å skravle om. Du skal få vite mer snart, jeg lover! Og ja, jeg blir å finne her også. Smile

  Maria:
  Bare en drøy uke igjen nå til vi får nøklene! Grin

  Øyvind:
  Heart

 5. Jeg er FORFERDELIG lysten på de SmartStore-greiene. Så ikke bli lei deg om du ser jeg har kjøpt meg slike!

  Monicas siste bloginnlegg: PIKK

 6. SmartStore™ er genialt, så jeg tror nok ikke du angrer om du kjøper deg sånne. Jeg har i skrivende stund.. 10 stykker i tre forskjellige størrelser, og jeg er stooooorfornøyd med dem alle!


Leave a comment

No trackbacks yet.