dysfunksjonell.no
17May/090

Jeg beklager..

Jeg er klar over at jeg lovte bilder av de nye neglene mine, men sannheten er at jeg ikke har fått gelénegler enda. Når onsdagen kom var jeg nemlig i såpass dårlig form at jeg valgte å holde meg hjemme, og formen er fortsatt ikke på topp. Jeg skjønner ikke hva det er, men det virker som om at smertene avløser hverandre for tiden - for har jeg ikke vondt i nakken eller i hodet, så har jeg vondt i hoftene. Og tro meg, har du ikke opplevd smerter som stråler skal du prise deg lykkelig, for det er sannelig ikke ikke mye som er verre, iallfall ikke i min verden. Uansett.. jeg skal ha flotte gelénegler når sommeren setter inn for fullt, og jeg skal sitte ute på Solsiden med en iskald Guinness i puselanken!

Ellers kan jeg vel ikke oppdatere med så mye. Det skjer nemlig ingenting utover at jeg (u)tålmodig venter på at mai skal passere sånn at det blir juni, til Øyvind er ferdig med eksamenene sine, og til vi endelig har fått nøklene til leiligheten vår. Nå har jeg funnet meg et såkalt "vanity", eller "toalettbord" som produsenten selv velger å kalle det, i tillegg til noen andre småsaker jeg skal ha fra IKEA. Ja, du leste rett, jeg skal ha noe på IKEA - helt frivillig! Dette "toalettbordet" er ikke større enn 120x41x78 og passer meg aldeles utmerket. Det kommer dessuten med glassplate, og en skuff med filtkledt skuffeinnsats. I denne skuffen har jeg store planer om å ha slike hendige oppbevaringsbakker som faktisk har plass for leppestifter og annen makeup, organisert på en sånn måte at jeg lett kan finne det jeg måtte ønske uten hjelp. IKEA har fire ulike pakker med slike oppbevaringsbakker å velge mellom, så jeg gleder meg bare til vi kan ta turen bort for å kikke. Speilet jeg har sett meg ut har dessuten elastikk som man angivelig lett kan sette på i ønsket mønster, og som man kan bruke til å feste bilder eller andre småting til - en søt detalj, syns jeg!

Planen min er å ha alt jeg trenger i "umiddelbar nærhet" i den store skuffen som er på bordet, mens alt annet som ikke blir brukt like ofte sorteres i de flotte SmartStore™-boksene mine fra Clas Ohlson, og plasseres deretter i den tilhørende kommoden. I skrivende stund er jeg litt usikker på om det er plass til å innrede som jeg ønsker meg at det skal se ut, men jeg håper det - og hvis ikke skal jeg nok finne en løsning jeg blir fornøyd med likevel. Dette er aller første gang jeg har gledet meg til å ta en tur på IKEA, kors i taket!

IKEA Malm
Foto: © IKEA & Shamini Thevarajah '09

Posted by Shamini on May 17, 2009 – 2:59 AM

Comments (0) Trackbacks (0)
  1. Det bordet ser bare digg ut. Ahhhhhhhhh skulle ønske jeg hadde en så digg leilighet der hvor jeg hadde hadd plass til slikt Frown

    Neida, ikke misunnelig her, liksom. Frown

    Monicas siste bloginnlegg: BUUUUUUUMP IIIIIIIIIIIIT UP!

  2. Det kommer nok til å se bedre ut når jeg har fått det på plass med speil og lys, og hva det nå måtte være, men jeg har stor tro på det! Tar det som et kompliment at du liker leiligheten, jeg. Wink


Leave a comment

No trackbacks yet.