dysfunksjonell.no
10May/090

Planløsning

PlanlosningDet slo meg plutselig at jeg ikke hadde fortalt noe særlig om den nye leiligheten, og det syns jeg så absolutt er på sin plass når jeg ikke har bilder å briefe med. Altså, det eksisterer bilder fra prospektet, men jeg velger å ikke poste dem her siden de både er beskyttet av kopirettloven, og fordi jeg ikke syns de gamle møblene på bildene er noe å skryte av. Derfor får dere pent nøye dere med en liten beskrivelse i påvente av nye bilder som kommer i begynnelsen av juni en gang!

Den nye leiligheten er altså en to-roms på 73 kvm. Vi hadde opprinnelig ønsket oss en tre-roms, men planløsningen var såpass gjennomtenkt at det ikke var så farlig at det ikke var mer enn ett soverom. Selve leiligheten består av entré, bod, bad, kjøkkenkrok, stue og soverom, hvor badet har inngang både fra soverommet og fra gangen på motsatt side. Både stua, soverommet og badet er store rom, som er midt i blinken når man trenger litt ekstra plass som jeg gjør. På gulvene er det dessuten parkett, bortsett fra i boden hvor det logisk nok er belegg. I tillegg har vi egen parkeringsplass og ekstra bod i kjelleren, og en flott terrasse som kommer til å bli flittig bruk i sommerhalvåret!

Har jeg sagt at jeg gleder meg? Åja, bare et par hundre ganger kanskje. Det eneste jeg ikke er helt fornøyd med er at absolutt alt på kjøkkenet per idag er hvitt. Heldigvis har jeg fått med meg Øyvind på å gå for hvitevarer i børstet stål, og så kan det hende vi bytter knotter på skap og skuffer. Det er ikke så mye som skal til for å forbedre litt på helheten. Hvis nå bare mai kunne suse forbi, og ta med seg alt av elendigheter som må gjøres, så kan vi endelig starte på juni med overtakelse og innflytting - for ikke å snakke om en forhåpentligvis fantastisk sommer!

Posted by Shamini on May 10, 2009 – 8:28 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. Så koselig! Gleder meg masse til å se fine bilder Smile

 2. Elsker planløsningen! Stua virker jo diiiiiger! Grin Åh, du må komme med bilder i fleng Smile

  Marias siste bloginnlegg: Maria, overtaleren.

 3. Fyfaen. Terasse og greier.

  Det er i alle fall IKKE NOE å klage på!

  Monicas siste bloginnlegg: Laaaaaaaange røde negler

 4. Akkurat samme planløsning som en kammerat av meg har. Stilig Razz

  Andrés siste bloginnlegg: Fredagslinker 8. mai 2009

 5. Gleeeder meg til å komme på besøk! Så fort jeg vet ferielistene bestiller jeg flybilletter. Smile

 6. Gratulerer med leilighetskjøp! Den høres super ut!Smile

  cherryblossoms siste bloginnlegg: Kat Von D sommer 09- True Romance eyeshadow palette


Leave a comment

No trackbacks yet.