dysfunksjonell.no
6May/090

Jakten på Leiligheten

Ja, den med stor L. For ikke mange dager siden skrev jeg om hvordan planetene riktig har snurret min vei i det siste, og idag kulminerte det hele da jeg og Øyvind fikk tilslaget på leiligheten vi har siklet på siden vi fant den! Helt siden det ble sikkert at huseier her skulle selge leiligheten vi bor i nå har vi vært på utkikk etter et nytt sted å bo, og vi har vært på visninger. La meg bare si at det er mye.. lite vakkert der ute! Beklageligvis er det nå engang sånn at jeg på grunn av rullestolen har endel krav som ikke ville vært noe problem om jeg hadde vært funksjonsfrisk. Jeg har ikke tall på hvor mange nydelige, og relativt billige leiligheter vi måtte velge vekk enten fordi de enten var over fler etasjer, badet var lite som et bøttekott, eller rett og slett fordi bygget ikke hadde heis. Håpløst!

For omtrent to uker siden kom vi over en kjempefin leilighet som ikke bare hadde perfekt beliggenhet, men som også lå i første etasje. Det var heis i bygget, den lå sentralt, den var like stor som den vi allerede leier, og den så skikkelig fin ut. Store vinduer, stor terrasse, og ikke minst stort bad - men vi var skeptiske til at det var en to-roms. Vi hadde allerede diskutert fler ganger at vi burde hatt noe større, med bedre muligheter og kanskje et ekstra rom. Nå er det ikke å stikke under en stol at det er ganske håpløs planløsning i den vi allerede leier, selv om den så absolutt er flott, så vi bestemte oss likevel for å dra på visning. Som sagt, vi hadde allerede vært på noen andre visninger, og jeg var veldig forberedt på å finne noe helt annet enn jeg hadde sett på bildene i annonsen. Overrasket! Denne leiligheten var jo kjempefin helt på ordentlig, og jeg så umiddelbart muligheter for både det ene og det andre. Og badet, det var så stort at det nesten fortjener et eget innlegg!

Så idag var jeg med på min andre budrunde, og det var minst like spennende som jeg husket det. Ikke bare var det snakk om mye mer penger enn sist gang, men nå var det også snakk om fremtiden vår - og alle som kjenner meg vet at jeg hater å ikke vite. På usle 45 minutter var det hele over, og vi fikk beskjeden om at budet var akseptert og at leiligheten var vår! Så sinnssykt uvirkelig.. men så utrolig deilig! Overtakelsen skjer i begynnelsen av juni, og jeg gleder meg som en unge til å sette igang med flytting, innkjøp og innredning. Omsider kan vi gjøre akkurat som vi vil, henge opp bilder og anskaffe oss en aldri så liten pelsball.. etterhvert.

5. mai, 2009 - Øyvind og jeg har nemlig kjøpt oss leilighet sammen! Heart

Posted by Shamini on May 6, 2009 – 12:04 AM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. Jeg er SÅÅÅÅ glad på deres vegne, dette er noe dere helt klart fortjener begge to. Jeg gleder meg til å komme å se det nye slottet og tror dette blir bare mega bra!
  Kjempe glad i deg vennnen! *smask*

  Bodils siste bloginnlegg: Yankeecandel

 2. Tusen takk, vennen! Jeg gleder meg minst like mye til å vise deg, og tenk på alle sommerkveldene vi kan sitte på terassen og prate “skjit” – kan det bli bedre? Grin

 3. Gratulerer! Smile Flotte nyheter!

  neglelakkmanis siste bloginnlegg: OC Nail Art med Konadkonkurranse!

 4. Ja, det blir jo bare super dupert! Du stiller med kaffe, så stiller jeg med noe godt Smile Det er en date Smile

  Bodils siste bloginnlegg: Yankeecandel

 5. Gratulere. Det er jo kjempekoselig Smile
  Regner med vi får se litt bilder etterhvert som flytting og innreding er unnagjort Smile

  Andrés siste bloginnlegg: Sikker lagring av bilder

 6. Grattis, baben! Grin

  Kan du krysse noen fingre slik at jeg vinner i lotto og har råd til å gjøre det samme her sørafor og vestpå? Smile

 7. Grattis! Hvor? Bilder! Blir det et par chinchillaer også?

 8. Og jeg vil komme på besøk i sommer, så kan vi sitte på terassen og kose oss med vin en sen sommerkveld. Kooos!

 9. åh så trevligt!!

  Grattis!

  ^*bamsekramar*

  Lindas siste bloginnlegg: En tröttis

 10. Ååå! Gratulerer så utrolig masse! Jeg forventer å få se bilder av den nye leiligheten her på bloggen Wink

  Marias siste bloginnlegg: Paaaause!

 11. Nå skal jeg prøve å være flink jente, og svare på alle kommentarene deres. Det har vært litt mye i det siste, så jeg henger litt etter!

  Tusen hjertelig takk til dere alle, det føles kjempebra og jeg kan ikke få sagt hvor mye jeg gleder meg til overtakelse i starten av juni. Jeg lover å komme med skrytebilder etterhvert, men jeg velger å vente til de fæle møblene på annonsebildene er erstattet med våre egne. Wink

  Ørjan: Alt som krysses kan er krysset.

  Siri: Solsiden, Trondheim. Ikke så veldig langt fra der vi bor nå faktisk. Dritfint, og sentralt som bare fy! Chinchillaer? Not likely. Har seriøst ikke lyst til å blande meg inn i det miljøet der igjen..

  *deler ut klemmer i fleng* Grin

 12. Gratulerer så mye med ny leilighet! Håper på å få se noen bilder snart Smile

  MissJepensejiis siste bloginnlegg: I’m craving for…vol. 2

 13. MissJepensejii:
  Hjertelig tusen takk! Det kommer bilder etter at vi har overtatt leiligheten i begynnelsen av juni. Jeg vil ikke bryte kopirettloven ved å legge ut meglerens bilder her, dessuten blir den så veldig mye penere når de gamle møblene er vekk. Grin


Leave a comment

No trackbacks yet.