dysfunksjonell.no
30Apr/090

Stjerne til NAV!

Idag kom dommen fra NAV, jeg har fått klarsignal til å studere ved NKF! Jeg er kjempelykkelig, for dette gjorde min kommende hverdag sinnssykt mye lettere - og jeg kan begynne på morsomme studier uten å vite at det går ut over noe annet, økonomisk sett. Dermed går studiekontrakten min i posten på mandag, og jeg er herved kommende studine ved NKF fra høsten 2009! Gud, det kjennes godt, og jeg gleder meg virkelig til å starte. Nå har jeg også meldt meg på obligatorisk forkurs i "tegning, form og farge", og jeg tror det blir kjempespennende å endelig få sjansen til å studere noe kreativt, så vel som praktisk. Jeg har mange ganger vært lei meg for at jeg lot meg overtale til å gå allmennfag den gangen jeg skulle begynne på videregående, men nå får jeg likevel sjansen til å prøve meg på det som virkelig frister. Jeg gleder meg! Grin

Ellers har dagen idag vært fantastisk på alle måter. Sol fra skyfri himmel, 20 grader ute og bare luksus! Var en tur i byen, uten noen spesiell grunn, og kunne for første gang på lenge gå ute uten ytterjakke! Så utrolig deilig. Etter å ha spist cheeseburger (med ekstra ost) på McDonalds, og irritert meg over den forbaskede russen som oversvømmer byen på denne tiden, gikk vi tilbake til Solsiden og avsluttet med en is på Cielo. Har jeg nevnt Cielo? Det er helt klart den beste isen i byen, og etter at man selv kunne velge hvor mye is man vil ha i begeret har det blitt fast rutine å gå innom der når været er bra. De har så mange fantastiske smaker at det er vanskelig å gjøre seg opp en mening om hvilken som er best, men mangosorbéen deres er helt himmelsk. Ellers kan jeg trygt anbefale Kid Surprise (Kinder), Lakris, Whisky Cream, Dolce Latte og Krokan. Nam! I følge værmeldingen skal været holde seg bra imorgen også, før temperaturen igjen faller og regnet kommer tilbake. Håper bare ikke drittværet blir langvarig, for alt blir så mye bedre når været er bra.

Jeg har forresten fått meg en enhjørning! En helt egen enhjørning. Han heter Foxtrot. Behovet for hell og lykke er nevneverdig stort for tiden, og hva er vel da bedre enn å ha en egen enhjørning? Foxtrot levde i aller høyeste grad opp til forventingene da prislappen hans på magisk vis ble redusert med 100,- kroner, og nå sitter han fornøyd ved siden av PC-skjermen min og venter på sitt neste oppdrag.

Posted by Shamini on April 30, 2009 – 10:27 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. Dette er bare så sinsykt bra! Du fortjener det og jeg tror du kommer til å stortrives Smile NAV må jo glimte til innimellom og da liker jeg att det er du som får oppleve det Wink Love you snuppa, hils enhjørningen Wink

 2. Great! Smile Flott at NAV kan gjøre noe riktig innimellom. Gidder noen krysse fingrene for at jeg får den samme behandligen når jeg skal snakke med dem den 25.? Smile

 3. Hurra Grin Det er så bra når ting ordner seg Grin

  Lindas siste bloginnlegg: Zofies verden

 4. Gratulerer snuppa – både med NAV og det som skal skje idag Wink.
  Kan gjerne gjøre som sist du kjøpte hus jeg Wink

  gla i deg

  Klem Mamza

 5. Digg med finvær Grin

  …enhjørning?

  Marias siste bloginnlegg: Paaaause!


Leave a comment

No trackbacks yet.