dysfunksjonell.no
29Apr/090

Universet samtykker!

Jeg mener på ingen måte å klage, men jeg blir alltid perpleks når planetene overrasker meg med å faktisk snurre med meg, istedet for mot meg. De siste dagene har vært så utrolig lette, og bekymringene har liksom bare løst seg opp foran nesen på meg. Riktignok er nakken min vrang igjen, og det er ubeskrivelig slitsomt, men det er utrolig hvor mye det har å si at andre ting løser seg uten de store anstrengelsene. Jeg har for eksempel vært i møte med NAV denne uka ang. studiene ved NKF, et positivt møte såvidt jeg kan skjønne. Jeg har også vært i samtale med kommunen, og en av rådgiverne på skolen som også tok meg med på omvisning! Jeg elsker skolen. Det ser ikke ut som en skole, i det hele tatt, men minner veldig mye mer om avislokalene til "Avisgjengen", om noen husker den ungdomsserien fra NRK. Jeg fikk svar på alle spørsmålene jeg hadde, og alt var positivt. Hadde ikke vært der lenge før jeg var overbevist om at jeg virkelig vil studere der, så nå mangler igrunn bare svaret fra NAV.

Ellers skjer det rimelig mye for øyeblikket, og det lover jeg å komme tilbake til. Jeg holder på med en spinoff i kulissene, en blogg som muligens skal overta makeup og shopping innleggene mine, selv om jeg fortsatt er usikker på hvor lurt det egentlig er. Jeg frykter selvsagt at denne vil dø litt, så jeg burde jo egentlig bare holde meg til min opprinnelige idé om å kjøre ut de spesifikke innleggene å engelsk. Beklageligvis har jeg åpenbart glemt akkurat det når jeg skrev de siste innleggene, men det er vel bare en vanesak. Samtidig som jeg kunne tenke meg en blogg som kun omhandler makeup og shopping syns jeg det blir litt feil å skulle skille det ut fra dagboka - det er jo endel av interessene mine, så det hører jo hjemme her?

Posted by Shamini on April 29, 2009 – 10:15 PM

Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment

No trackbacks yet.