dysfunksjonell.no
27Apr/090

Kicks fra China Glaze

Å bestille noe fra Trans Design er et eventyr i seg selv, det vet alle som har prøvd. Det tar nemlig en hel evighet fra ordren er lagt inn til man mottar ordrebekreftelse, og så tar det ytterligere en liten evighet til man faktisk får pakken med det man har bestilt i posten. Riktignok var evigheten noe kortere denne gangen enn sist, men det tok likevel såpass lang tid at jeg nærmest hadde glemt hva jeg faktisk ventet på. Jeg er en skikkelig sucker for farger. Ser jeg sterke klare farger så er jeg solgt, uansett hva det er snakk om, og det blir på ingen måte bedre om det er snakk om neglelakk. Derfor ble jeg også umiddelbart solgt da jeg oppdaget den nye sommerkolleksjonen "Kicks" fra China Glaze! Farger! Jeg blir så lykkelig. Dessverre var begge de grønne og den turkise utsolgt da jeg la inn ordren min, men jeg fikk kloret til meg B-Girlz, Laced Up som er to lekre rosafarger, Style Wars og Breakin' som er to oransje som av en eller annen merkelig grunn gir meg vann i munnen, Sky High-Top som er blå, og Fly som er en nydelig lilla - i tillegg til Orange Marmalade og Grape Juice fra "Summer Days"-kolleksjonen. Jeg kan godt innrømme at jeg aller helst ville kjøpt dem alle, men jeg klarte å begrense meg denne gangen. Entourage som er den lyseste av de to grønne i "Kicks"-kolleksjonen får heller stå på lemmingslista til neste gang jeg bestemmer meg for å bestille noe fra Trans Design.

China Glaze Kicks

Den egentlige grunnen til at jeg bestilte fra Trans Design denne gangen var at jeg skulle ha et eksemplar av Orly Matte Top. Dette er altså en matt overlakk, og hvordan den oppfører seg kan du se hos neglelakkmani. Å ha en overlakk som transformerer en hvilken som helst blank neglelakk om til matt neglelakk er verdt å ha i samlingen sin, spør du meg!

NÅ.. er jeg klar for å la sommeren ta meg med storm. Grin

Foto: © China Glaze

Posted by Shamini on April 27, 2009 – 6:14 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
  1. Hei.
    Hvor lang tid tok det før du fikk pakka? For meg tok det 10 dager mellom bestillingen og motakkelse av pakka.

  2. Heisann! Skal vi se.. jeg har en kalender hvor jeg skriver opp hva jeg bestiller, når og hvor lang tid det tar før jeg mottar det. Pakkene fra Trans Design har pleid å bruke veldig lang tid, men denne siste pakken kom på 14 arbeidsdager (da ikke medregnet søndagene). Smile

  3. Kom med noen NOTD nå! Wink


Leave a comment

No trackbacks yet.