dysfunksjonell.no
25Apr/090

En solskinnsdag i Trondheim

InkheartNå er været her i Trondheim så utrolig deilig at det ville være en skam å ikke gå ut og nyte sola litt. Det er virkelig befriende å kunne gå til byen, istedet for å være avhengig av disse forbannede bussene, så vi bestemte oss for å ta en tur ned på Torget. Jeg trenger vel ikke fortelle at jeg elsker shopping, og dermed også kjøpesenter, men Torget er liksom ikke like spennende som det var lenger. De obligatoriske butikkene er The Body Shop (det kunne jo hende de hadde fått inn noe nytt), ARK Bruns (bøker!) og muligens Make Up Store. Idag var jeg ikke innom sistnevnte, men stakk derimot innom ARK Bruns hvor jeg fant en bok som vekket min interesse - "Blekkhjerte", eller "Inkheart" som originaltittelen sier, av Cornelia Funke. Jeg elsker fantasy! Alle som kjenner meg vet at jeg er nazi når det kommer til bøkene mine, og nåde den som lager eselører!.. dermed ble jeg skuffet da jeg fant ut at alle de tre bøkene de hadde igjen hadde stygge rifter og skader i permen. Jeg bestemte meg for å stikke innom den andre ARK Bruns-butikken for å sjekke om de kanskje kunne ha den, og det hadde de! Det er ikke ofte at en fantasybok går meg hus forbi, men det hadde merkelig nok denne klart - og fornøyd med å finne en bok uten stygge skader plukket jeg med meg den første boka i denne serien på totalt tre. Våkne lesere klør seg nok i hodet over det faktum at jeg valgte å kjøpe en norsk oversettelse - jeg, som alltid sverger til engelske bøker - men saken er den at jeg hadde lyst på litt forandring. Fortvil ikke, jeg foretrekker fortsatt engelsk, men iblant vil selv jeg ha noe lettlest som ikke tar mer enn et par timer å pløye gjennom. Utover denne plukka jeg også med meg de to siste bøkene som er utgitt i Twilight-serien av Stephanie Meyer, "Eclipse" og "Breaking Dawn", så er jeg iallfall helt sikker på å ha hele serien i samme format.

Så.. hvem har tatt lesegleden min, og hvor har du gjemt den?

Posted by Shamini on April 25, 2009 – 10:51 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
  1. Hehe mangler du leseglede kan du alltids se Inkheart på kino om noen små strakser. Smile

    Andrés siste bloginnlegg: Fredagslinker 24. april


Leave a comment

No trackbacks yet.