dysfunksjonell.no
22Apr/090

Everyday Minerals #3

Nå er det lenge siden jeg har vært innom Everyday Minerals, så den 10. april bestemte jeg meg for å stikke innom siden igjen for å kjøpe meg en stor boks av den foundationen som har fungert best for meg til nå, nemlig "Buttered Tan". Stor boks fordi det er tilnærmet umulig å bruke kost som er beregnet på foundation oppi den lille boksen uten at det ligger en lav tåke av støv i rommet etterpå. Det blir så mye søl! Dessuten liker jeg denne kjempegodt, så jeg trengte vel egentlig ingen unnskyldning for å kjøpe en full boks. Jeg er klar over at jeg tidligere har proklamert min kjærlighet til Bare Escentuals bareMinerals i.d. SPF15 Foundation, men jeg lurer på om jeg kanskje er en av disse som reagerer på vismutoxidklorid (Bismuth Oxychloride), for jeg trodde seriøst jeg skulle klø meg i hjel sist jeg hadde den på. Nå skal det sies at jeg brukte bareMinerals' egne koster til påføringen, og jeg syns disse er helt jævlige - derfor skal jeg teste den igjen når jeg får min etterlengtede MAC 187-kost. Jeg har sett folk blogge om den samme irritasjonen ved bruk av bareMinerals Mineral Veil, som jeg også hadde på da jeg reagerte med kløe.

Vel inne på sidene deres flashet Everyday Minerals de nye kolleksjonene sine midt i fleisen på meg, og det endte selvsagt med at de fleste produktene havnet nettopp i handlekurven min. Bildene under viser øyenskyggene og blushen fra "Spring Collection", og øyenskyggene fra "Lavender Collection", navnene taler for seg selv og trenger ingen nærmere forklaring. "Spring Collection" er vel kanskje ikke helt ny, men de hadde ikke denne da jeg handlet sist, og jeg så virkelig mon i disse myke vårlige fargene. Det er absolutt ingen hemmelighet at jeg elsker lilla øyenskygger, så det kommer vel ikke akkurat som noen stor overraskelse at disse formelig snakket til meg.

Everyday Minerals

Utover disse lekre øyenskyggene bestemte jeg meg for å sette sammen nok et gratis prøvekit, siden jeg likevel skulle handle derfra, og denne gangen ble det foundation i fargene "Light Martian", "Winged Butter" og "Sandy Medium", i tillegg til "Sprung!" (avbildet over) som blush og "Mint Color Corrector" som concealer. Man må jo benytte seg av gode tilbud når man har sjansen til det! Denne gangen brukte pakken nøyaktig 10 dager på å nå meg, og jeg er like fornøyd som jeg pleier å være etter å ha handlet hos Everyday Minerals. Goodie!

Foto: © Everyday Minerals & Shamini Thevarajah '09

Posted by Shamini on April 22, 2009 – 9:45 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
  1. Jeg har handlet meg noen de nye øyenskyggene jeg også. KjempenydeligeSmile

    cherryblossoms siste bloginnlegg: Hvor kjøpe sminke billig?


Leave a comment

No trackbacks yet.