dysfunksjonell.no
21Apr/090

Bare Escentuals Absolutely Gorgeous Collection

I begynnelsen av april skrev Marte om en toalettmappe fra Bare Escentuals hun hadde kjøpt fra FeelUnique. Akkurat som henne ble jeg fascinert av denne toalettmappa, nettopp fordi den ser ut til å ha plass til alt en måtte behøve å ha med seg, og samtidig være oversiktlig. Jeg likte dessuten greia med seksjonen i midten hvor man kan feste kajal, koster og andre småting som man ikke vil skal bli slengt rundt under transport. Tilbudet Marte benyttet seg av bestod av to øyenskygger og to koster for under 200,- kroner, men dette tilbudet er dessverre ikke tilgjengelig lenger.

Bare Escentuals Absolutely Gorgeous 8-Piece CollectionDerimot kan du få kjøpt et lignende sett fra FeelUnique for £25.00, noe som tilsvarer 249,- kroner med dagens kurs. Beklageligvis kommer man ikke under tollgrensa, men man slipper iallfall å betale frakt fra FeelUnique, uansett hvor man er hen i verden!

Settet inneholder følgende:
- Heavenly Face Brush
- Heavenly Blush Brush
- Eye Buki Brush
- Dual Sided Pure / Tropical Radiance 2g
- Naughty Naughty Blush .57g
- Tinted Mineral Veil .57g
- Kudos Glimpse .57g
- Magentize Glimmer .57g

FeelUnique hevder dog at dette settet har en verdi på £110.50, som tilsvarer 1097,- kroner - men personlig blir jeg litt skeptisk til sånne ekstreme "avslag", det høres iallfall ikke veldig troverdig ut i mine ører. Uansett, jeg ønsker meg en toalettmappe som denne! Til mitt eget forsvar har jeg bare en rund, vinrød sak som det ikke er plass til noen ting oppi - og som dessuten ser ut som om den har blitt bomba når man kommer frem.

Lot du deg også friste? Du kan kjøpe settet her. Smile

Foto: © FeelUnique

Posted by Shamini on April 21, 2009 – 4:21 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. Hei!

  Liker bloggen din veldig godt. Har lagt ut link til din blogg fra min, HotBlog.no

  Håper du vil linke tilbake Smile
  (Fant ikke mail-adressen din på bloggen..)

  Hilsen Bitte

  Bittes siste bloginnlegg: VINN LIP BUTTER FRA THE BODY SHOP OG STØTT EN GOD SAK

 2. Feelunique betaler tilbake momsen hvis pakken blir stoppet i tollen. Er bare å maile dem kvitteringSmile Jeg har gjort dette selv!

  cherryblossoms siste bloginnlegg: Fint bildeSmile

 3. Bitte:
  Takk for både kompliment og link! Mailadressen finner du på siden om meg. Smile

  cherryblossom:
  Jaha? Men.. taper de ikke penger på det da? Jeg mener, de aller fleste webshopper oppgir jo at de ikke står ansvarlig for eventuelle momskostnader som måtte påløpe for de forskjellige landene. Om det er tilfelle, så er de jo enda mer geniale enn jeg trodde i utgangspunktet! Grin Takk for tips!

 4. Leste en plass at de forklarer det med at de sender ut så mange pakker hver uke,og det er bare få tallet som blir stoppet i tollen å krevd moms av. Uansett grunn,så er det jo kjekt daSmile Ellers så kan du jo sende de mail å spørreSmile Genialt ja!

  cherryblossoms siste bloginnlegg: Fint bildeSmile


Leave a comment

No trackbacks yet.