dysfunksjonell.no
18Apr/090

Si hei til..

..den kommende designerspiren! Idag fikk jeg nemlig brev i posten fra NKF, vedlagt informasjon og kontrakter for underskriving. Jeg er faktisk tatt opp som student i Grafisk Design fra høsten 2009! Her snakker vi tempo, for det er ikke mer enn 3 dager siden søknadsfristen gikk ut. Nå vet jeg ikke enda hva som skjer hva NAV angår, for det er jo et eventyr i seg selv å få til et møte som fungerer for alle parter, men jeg har ikke gitt opp. Jeg håper det ordner seg, og at jeg får dekket denne skolegangen - jeg kan iallfall med hånden på hjertet si at jeg er glad for å ha kommet inn, og at jeg virkelig ser frem til å kunne studere ved Norges Kreative Fagskole.

Om et par års tid har jeg nok bestått studiet med glans, og blitt headhuntet som ansatt i en millionbedrift som ser ressursene i meg, og disker opp med en fet lønning jeg virkelig kan leve godt av. Hvor hadde man vært hen uten drømmer? Grin

Posted by Shamini on April 18, 2009 – 7:47 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. Så gøy – gratulerer Smile

 2. Hei og Gratulerer! Håper NAV går med på det og at du får noe positivt ut av møtet dittSmile

  Lykke til!

  Miss Jepensejiis siste bloginnlegg: En vanlig dag for Miss Jepensejii

 3. Yes! Gratulerer så mye! Hmm… dekker ikke Lånekassen pengene da? Husker lite av dette, drev å styra med NKF/MI for et år siden, men jeg mener at det var noe sånt.. Smile

 4. Man skal tro på drømmene sine, for de kan bli sanne. Smile

 5. Tusen takk til alle sammen, og en ekstra takk til de av dere som holdt fingrene krysset for meg!

  Maria:
  Joda, studiet er godkjent av Lånekassen, men jeg har ikke fullført nok eksamener ved NTNU til å få mer lån fra høsten 2009. Dessuten er det jo LÅN, som jo skal betales tilbake etterhvert, og jeg har allerede rundt 200K der – og når jeg er registrert under yrkesrettet attføring, så burde det strengt tatt ikke være noe problem hva NAV angår.

  Miss Jepensejii:
  Hei, og takk for hyggelig kommentar! Jeg blir alltid like glad hver gang jeg ser at nye mennesker har kommentert hos meg. Smile

 6. Gratulerer!
  Håper du får det du ønsker deg ut av årene. Grin

 7. Sent ute, men gratulerer! Dette blir bra. Smile

  neglelakkmanis siste bloginnlegg: Isadora med matt neglelakk?!

 8. Pejyuu:
  Tusen takk, det håper virkelig jeg også. Gikk det bra med deg og Noroff?

  neglelakkmani:
  Du vet hva de sier, bedre sent enn aldri. Tusen takk! Grin

 9. Gratulerer! Har hørt at de er skikkelig bra. Hadde tenkt å søke dit selv men har bare ikke fått ut finger’n enda. er sikkert for sent nå uansett. Var inne her å tittet, http://www.studentum.no/bildebehandling_grafisk_design___46__.html, men vet ærlig talt ikke hvor jeg skal begynne en gang. Alle disse valg!

 10. Takk Sivert! Jeg har bare hørt gode ting om NKF selv, så jeg håper virkelig jeg kommer til å trives – og ikke minst lære en hel masse i løpet av de to årene jeg skal studere der. Du får følge magefølelsen din, og hoppe på det studiet som føles best. Lykke til, uansett hva du velger! Smile


Leave a comment

No trackbacks yet.