dysfunksjonell.no
15Apr/090

FOTD-ish?

Dette skulle vel egentlig vært et EOTD-bilde, men samtlige av bildene ble for mørke i øyenpartiet til at jeg ville bruke dem til det. Det er lite poeng i å dele bilder av dagens makeup når man ikke ser den skikkelig! Likevel ble jeg ganske fornøyd med akkurat dette bildet, og når jeg da i tillegg kom på at jeg hadde lovet å legge ut bilde av meg selv etter den siste hårklippen min - ja, da var det ikke annet å gjøre. Idag var faktisk luggen sånn semi-bra, men bildet er tatt ute og der var det jo selvsagt litt vind. Jeg skulle dog ønske at man hadde sett luggen, for det gjør man jo omtrent ikke her.

Shamini, 15. april 2009

Hvis noen likevel lurer på hva jeg har brukt av makeup, så nevner jeg det under. Jeg er klar over at det ble noe dramatisk til å være helt vanlig dag-makeup, men jeg har mange nye farger å leke med, og det kan jeg utnytte siden jeg er så mørk som jeg er. Farger er morsomt, ferdig snakka. Jeg må nok øve meg mer på å lage såkalte 'smokey eyes', men det kommer etterhvert - og da har jeg jo den perfekte anledningen til å legge samme makeup på nytt, og heller ta EOTD-bilder i et annet lys.

Foundation:
Everyday Minerals Foundation, Warm Buttered Tan

Øyenskygge:
MAC Creme de Violet
MAC Indian Ink

Mascara:
Max Factor False Lash Effect

Kajal/Eyeliner:
Urban Decay 24/7 Glide-On Pencil: Zero

Foto: © Øyvind H. '09

Posted by Shamini on April 15, 2009 – 9:21 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. Du er veldig pen! Nydelig sminke! Håret er også flott! Og som du sier med så fine farger så tåler du litt sminke uten at det ser for mye ut. <3

  neglelakkmanis siste bloginnlegg: NOTD China Glaze Paper Chasing & Konad m50

 2. Lovelovelove the hair!! Grin

  Marias siste bloginnlegg: Maria goes auksjonarius!

 3. Min. Ferdig snakka Grin

 4. det var en kjempefin øyenskygge til degSmile

  Makeup & Beautys siste bloginnlegg: lipstick/lipgloss palette med 66 farger

 5. Hehey Wink Pent. Nuff said! Smile

  PoPSiCLes siste bloginnlegg: Listende skygger…

 6. Dramatisk? Nei… Langt i fra. Det ble nydelig! Du fikk til skikkelig bra smokey eye-look også. Liker klippen også. Den passer deg, av det jeg kan se i hvertfall Grin

 7. Oh…I likeSmile Du ble kjempefin jo, tihiSmile Nydelig kan man heller siSmile

  Lenes siste bloginnlegg: påsken/Hverdagen

 8. NYDELIG.

  Alt jeg har å si.

  Monicas siste bloginnlegg: Min første Chanel

 9. Å du å du! Korr fin du e!

 10. Du er helt nydelig! Likte sminken kjempegodt! Synes ikke den var for dramatisk til hverdags,passet veldig fint til fargene dineSmile

  cherryblossoms siste bloginnlegg: Naturtro striper

 11. Tusen takk for alle kommentarer og komplimenter! You make me smile. Grin

 12. NYYYYYYYYYYYYYdelig

  til Øyvind: Åsså mamma si ………………… he he

  Klem til dere begge
  Mamsen


Leave a comment

No trackbacks yet.