dysfunksjonell.no
12Apr/090

“Personal Shopper”

Har ikke skrevet så mye om makeup i det siste, som de fleste helt sikkert har fått med seg. Dette betyr ikke at jeg har mistet interessen, bare at det kommer desto mer etterhvert. Posten irriterer meg like mye som før, om ikke mer, selv om det denne gangen er USPS som suger. En av pakkene mine har blitt borte mellom to destinasjoner i USA, og en annen pakke er angivelig sist sett hos Tollvesenet her i Norge. Jeg har beklageligvis ikke sett noen av dem, og konkluderer med at de er borte. Sistnevnte er jeg noe usikker på om ble sendt i det hele tatt, da den er kjøpt gjennom eBay. Selger kommer med endel merkelige uttalelser, men hun hevder iallfall at hun har sendt meg en ny. Førstnevnte er en pakke med noen øyenskygger fra Spell Cosmetics, bestilt til MyUS-adressen min for å spare både tid og penger, men den er altså forsvunnet. Jeg mailet kundeservice for å spørre om det var normalt at det tok så lang tid innen USA, og når jeg omsider fikk svar fra kundeservice skulle de sjekke opp sporingsnummeret hos USPS, Hvor de naturligvis ikke hadde noe brukbart å bidra med. Dermed ble det til at Spell Cosmetics bestemte seg for å erstatte pakken min, og den ankom adressen min allerede to dager etter. Da snakker vi god kundeservice! Det er tross alt ikke avsenders feil at USPS roter vekk forsendelsene, så der får Spell Cosmetics absolutt et stort pluss for goodwill.

Jeg har egentlig tre tonn med ting å skrive om, men siden jeg både lider av midlertidig bloggtørke, og vil vente med innlegg til jeg har bilder å dekorere dem med, får det nesten vente litt til. Jeg har så mange idéer, men det blir så vanskelig når ikke tiltakslysten er tilstedeværende! Som om ikke det var nok, så har jeg funnet ut at MyUS har en tjeneste jeg absolutt ikke burde oppdaget. De tilbyr nemlig noe som kalles "Personal Shopper", og det innebærer rett og slett at du gir dem URL til valgt webside, produktnavn og nummer, antall og pris, og så handler de for deg! Dette gjelder da selvsagt på sider som ikke tillater at du handler selv, eksempelvis fordi de ikke godtar betaling med ikke-amerikansk kredittkort - som blant annet Sephora. Tjenesten er ikke gratis, men koster 6% (minimum $10) av den totale summen du handler for. En tjeneste som dette er jo ikke noe en vil bruke ofte, men en flott mulighet til å kunne skaffe seg ting fra butikker som ellers ikke er tilgjengelige. 6% er uansett ikke noe å få hjertestans av. Sephora er en butikk jeg har vært innom mange ganger, som har mengder av merkevarer og spesielle produkter du ikke får fingrene i andre steder. De fører blant annet Make Up For Ever som jeg stadig hører mange lovord om, samt mange andre produkter fra merker i samme sjanger. Før eller senere kommer jeg nok til å benytte meg av dette tilbudet, men det blir ikke idag.

Forresten! Jeg har bestemt meg for at alle fremtidige innlegg vedrørende makeup og alt som faller i den kategorien skal skrives på engelsk. Grunnen er rett og slett at jeg henger på endel amerikanske forum, og har mange engelskspråklige venner som kunne tenke seg å lese det jeg skriver. Har noen store innvendinger mot dette?

Posted by Shamini on April 12, 2009 – 2:39 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
  1. Personal Shopper? Oh my f… ja, du vet. Jeg tror ikke jeg skal bevege meg inn på MyUS-territorietRazz

    Derimot ønsker jeg engelsken hjertelig velkommen! Engelske-studier er ikke særlig kult, men språket i seg selv står mitt hjerte nært (nærmest) Smile

    Marias siste bloginnlegg: Mitt alfabet: D

  2. Det var vel omtrent det jeg også tenkte, dette åpnet jo en helt ny verden for meg – og jeg ser for meg hvordan både konto og VISA-kort kommer med små smerteynk. Jammen godt jeg ikke var klar over tjenesten når jeg så gjerne ville ha makeup fra Kat Von D, for det hadde nok blitt dyrt. Grin


Leave a comment

No trackbacks yet.