dysfunksjonell.no
12Apr/090

eyeslipsface.com

Jeg satt og kikket på sidene til e.l.f. kvelden før vi dro nordover, etter at jeg hadde lest noen kommentarer om denne webshoppen under et av mine mange besøk hos cherryblossomdots, og det endte med at jeg vantro måtte sende henne en mail og spørre om prisene var korrekte? Min første innskytelse var nemlig det at det måtte være en feil et sted, for ting kunne da umulig koste så lite som 16,35 kroner, men da jeg byttet tilbake til britiske pund var stykkprisen fortsatt så lav som £1.50 for de fleste produktene! cherryblossom bekreftet at dette var rett, og at produktene deres er verdt pengene. Som hun sa, hadde det ikke falt i smak, så var det liksom ikke snakk om de store pengesummene, og jeg er helt enig - så dette måtte prøves.

e.l.f. Custom EyesDerfor bestilte jeg Custom Eyes i fargene: Ivory, Truly Pink, Periwinkle og Dusk (avbildet til venstre), Brightening Eye Color i fargene: Butternut og Blue Moon, og Custom Face i fargene: Glow, Shy, Flushed og Coy, i tillegg til to tomme paletter for å sette Custom Eyes og Face i - alt sammen til den totale prisen av 196,20 kroner, pluss 43,- kroner i frakt. Disse tomme palettene til e.l.f. er forøvrig kjempesøte, og et konsept jeg personlig er stor fan av. De har magnet som sørger for at skyggene holder seg på plass, og du kan fritt velge hvilke farger du ønsker i din palett - jeg er vel ikke den eneste som har irritert meg over talentløse farger som aldri kommer til nytte?

Ikveld har jeg imidlertid en vilt fremmed å takke for at jeg har noe å blogge om, for.. for omtrent en halv time siden ringte det på døra nemlig. Jeg tror kanskje vi har opplevd at det har ringt på døra her én gang før, og da var det naboen som ville låne en kopp sukker. Vi skvatt med andre ord ganske bra. Uansett, det ringte på og utenfor stod en hyggelig fremmed med en pakke i hånda. Det viser seg nemlig at posten, som jeg er så inderlig glad i - tolk det som du vil - har lagt en av pakkene jeg har ventet på, nemlig makeupen fra e.l.f., i feil postkasse. Er det rart jeg blir frustrert? Men tenk det, søndag og påske, men likevel fikk jeg post. Tusen takk til deg, fremmede - you just made my day!

Konklusjon:
Ratinge.l.f. er, etter hva jeg kan skjønne, ingen stor kjede, og de har derfor ikke noe voldsomt utvalg av produkter. Du finner dem i USA, Australia, Frankrike og Storbritannia - hvor sistnevnte er "vår" avdeling. De opererer i britiske pund, men har en egen knapp for å vise prisene i norske kroner, og det er jo kjekt. Det morsomste med denne butikken er dog at mesteparten av produktene deres koster £1.50 (som tilsvarer omtrent 15,- kroner med dagens kurs), og det betyr at du kan handle nesten alt de har og likevel holde deg under tollgrensa. OK, så overdriver jeg kanskje litt - men du får iallfall handlet mye før du må begynne å tenke på den ekle grensa på 200,- kroner. Du finner også representanter fra e.l.f. både på Facebook, og på Twitter, noe som gjør det enkelt å komme i personlig kontakt med dem om det skulle være noe. I tillegg sender de stadig ut kuponger og tilbud hvor du som kunde, i et begrenset tidsrom selvsagt, kan plukke med deg varer fra en spesifikk produktgruppe til £1 istedet for £1.50. Nå er ikke det i seg selv noe voldsomt tilbud, men har du tenkt å handle endel, så sparer du iallfall lett noen kroner på å benytte deg av det.

Det eneste jeg har å utsette på e.l.f. er at det tok lang tid før varene omsider ankom. Jeg talte 14 dager - ikke medregnet søndag - fra varene ble sendt, til jeg fikk dem i postkassen min. I tillegg syns jeg vel kanskje at det er litt lite produkt i disse øyenskyggene/ansiktsfargene, men sett i sammenheng med prisen velger jeg likevel å se bort fra dette. Jeg har ikke testet øyenskyggene på enda, men det ser ut som om at fargene er ganske svake/duse, så styr unna disse om du er på jakt etter noe med god pigmentering. Til slutt må jeg ærlig innrømme at jeg skulle ønske det var mer å velge mellom av produkter, for det er mildt sagt kjedelig å sitte igjen med følelsen av å ha kjøpt alt de har, når man har lagt inn sin andre bestilling.

Foto: © Shamini Thevarajah '09

Posted by Shamini on April 12, 2009 – 9:34 PM

Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment

No trackbacks yet.