dysfunksjonell.no
10Apr/090

God påske!

Så var det påske igjen, og været denne uka har igrunn vært strålende her i Trondheim. Gnistrende blå himmel, sol og brukbare temperaturer. Påskeferie er flotte greier, og jeg nyter å ha Øyvind hjemme hele dagen, men jeg misliker at det er røde dager for da er det jo ingen som jobber! Man må handle mat for altfor mange dager, hvilket betyr at man faktisk må planlegge hva man skal ha til middag, og postmannen sitter hjemme i stresslessen sin med beina på bordet. Heldigvis er butikkene oppe igjen imorra, så da går det an å ta seg en tur ut.

Om sant skal sies skjønner jeg egentlig ikke hvorfor jeg sutrer. Vi har nok mat til å overleve påska og vel så det, og den beste kaffen i Trondheim finner du definitivt på kjøkkenet vårt. Jeg har til og med sånne lakrisstenger i fler forskjellige smaker som man bare får kjøpt på kino, og mange usette episoder av både "Gossip Girl", "One Tree Hill", "Grey's Anatomy" og "The L Word"! Dessuten er jeg ikke i spesielt god form for tiden, og sliter med disse idiotiske nakkesmertene mine. Da er Ibux en god venn å ha, men det er litt slitsomt når jeg egentlig er imot å dytte i meg smertestillende i tide og utide.

Selv om det er litt i seneste laget, så ønsker jeg alle en fortsatt flott påske!

Posted by Shamini on April 10, 2009 – 3:42 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
  1. God Påske til deg også Shamini! Smile Håper dere koser dere i finværet vi har fått til Trondheim.

    Sarahs siste bloginnlegg: I mange farger og fasonger..


Leave a comment

No trackbacks yet.