dysfunksjonell.no
8Apr/090

Sony PlayStation® 3

Little Big Planet: Sack BoyHva gjør jeg og Øyvind når vi har en passe lang påskeferie foran oss, og vi har fått unnagjort alle avtaler som måtte strykes av todo-lista før helligdagene gjør inntog? Jo, vi tusler ned på Spaceworld, og kjøper oss en splitter ny Playstation 3. Misforstå meg rett, det er på ingen måte sånn at vi strør om oss med penger, og om sant skal sies var det vel Øyvind som kjøpte det nye leketøyet vårt. Saken er den at vi har snakka om å kjøpe oss en Blu-ray-spiller, men det har liksom bare blitt med praten. Vi har også snakka mye om å finne et eller annet spill vi kan spille sammen, som begge syns er kult - noe som er vanskelig når jeg elsker plattform- og rollespill, og Øyvind er en ekte bilspill-entusiast. Dermed ble det til at vi bestemte oss, fort og gæli' som vanlig, om at "Little Big Planet" var et spill vi begge kunne tenke oss å prøve, og på den måten ble det nok en konsoll i dette huset. Øyvind har jo Xbox 360 fra før vi ble sammen, men jeg har liksom aldri latt meg fascinere noe særlig av noen av spillene. Min greie har alltid vært Nintendo og alle Super Mario-spillene, og senere bidro Playstation, med alle sine herlige plattformfigurer, til at jeg fant ut hvilken side jeg stod på. Når Spaceworld da viste seg å ha påsketilbud på konsollen + to spill og to BD-filmer, var igrunn ikke valget spesielt vanskelig! Når jeg da i tillegg fant "The Legend of Spyro: Dawn of the Dragon" til nedsatt pris ble iallfall min påske fullkommen. I disse krisetider kan vel dette innkjøpet anses for å være vårt bidrag i ..kampen mot finanskrisen? Wink

Posted by Shamini on April 8, 2009 – 2:09 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. Hihihi, herlig! Finanskrisen må fordrives – og denne gangen med noe kult Wink Ha en fortreffelig spillpåske!

  Marias siste bloginnlegg: Russefrakk?

 2. Gratulerer Smile Jeg har enda ikke kommet meg igjennom Spyro spillet mitt enda, men det er fortsatt meget underholdene, samt att han er jo bare verdens søteste lille drage Smile Kos dere masse med spillingen, og se opp får vannblemmer og slike unødvendige greier Wink

  Bodils siste bloginnlegg: Legitimasjon?

 3. Maria:
  Ja, ikke sant? Tror vel kanskje jeg har gjort mitt for å fordrive finanskrisen allerede, men det snakker vi ikke for høyt om. Wink Ha en superherlig påske, du også!

  Bodil:
  Takk! Ingen fare, en spillkonsoll klarer ikke å holde meg underholdt så lenge at jeg står i fare for å få blemmer. Øyvinds hender er vant til å spille Xbox 360, så det går nok bra. God påske, vennen! Smile

 4. Grattis med nyinnkjøpet, og hold øye med Play.com. Gratis levering og stadig ett eller annet spill som glir under tollgrensa. Smile

 5. mmmm najs.. Just nu så skulle en omgång tv-spel vara kul. Men det får vänta ett tag tror jag. Grin

  Lindas siste bloginnlegg: ..


Leave a comment

No trackbacks yet.