dysfunksjonell.no
7Apr/090

VintageSister.com

Vintage Sister Lip Indulgence & Lip LickersVed en ren tilfeldighet, egentlig i søken etter noe ganske annet, kom jeg over disse ursøte lip balmene fra Vintage Sister ved navn "Lip Indulgence" og "Lip Lickers". Det var Polish Pixie som skrev varmt om dem etter å ha lest en anmeldelse hos Musings of a Muse, og siden Polish Pixie er en av neglelakkbloggene som er verdt å følge med på, fant jeg altså frem til Vintage Sister. Lypsyl får man aldri for mange av, iallfall ikke jeg som liker å ha minst en tilgjengelig på de fleste stedene jeg til enhver tid befinner meg. Disse kommer i små metalletui, og fås i fler forskjellige utgaver/smaker. De fire jeg har plukket ut her er Piña Colada, Green Apple, Grape Juice og Mochachino, fra topp til bunn. Hver av disse koster $3.95, som tilsvarer omtrent 26,- kroner med dagens kurs, og i tillegg kommer det internasjonal frakt på $6, eller 40,- kroner - noe som gjør det enkelt å holde seg under tollgrensen.

Det er vel ikke bare jeg som faller for disse små fristelsene? Jeg syns iallfall de var kjempesøte, og jeg er stor fan av det meste som smaker eller lukter frukt eller sjokolade. Jo mer ekte, jo bedre. I tillegg til disse enkle boksene med lip balm får du også kjøpt trioer, en større metallboks som inneholder tre forskjellige utgaver i mindre metalletui. Disse trioene koster $12, som tilsvarer 80 kroner med dagens kurs.

Om du ikke vil ha minst én til deg selv, så syns iallfall jeg at de egner seg perfekt som en liten gave til noen som fortjener en oppmerksomhet!

Foto: © Vintage Sister

Posted by Shamini on April 7, 2009 – 7:32 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
  1. Vil ha oppdatering når du får testet ut disse, kommer til å kjøpe hvis de er bra. Jeg er hekta på lypsyler, jeg pleide å ete dem som barn.

    Siris siste bloginnlegg: Bubble Bobble Card: Progress Update

  2. Jeg vet ærlig talt ikke om jeg vil skrive noe om hva jeg syns om disse. Skuffa! Jeg elsker som sagt alt som smaker og lukter som frukt og bær, men disse.. de smaker rart, og lukter som skikkelig tung, intens kjerringparfyme – med et aldri så lite hint av noe som kanskje kan minne om.. “frukt”.

    Nå får jeg vel kanskje legge til at jeg kun har testet “Grape Juice”, og at jeg heller velger å gi bort de tre andre. Smaken er som baken, og det er åpenbart noen der ute som liker disse, tross alt.

  3. Haha, takk. Da styrer jeg unna, har ikke noe behov for å ha bestemorlukt på leppene.


Leave a comment

No trackbacks yet.