dysfunksjonell.no
4Apr/090

Brilleslange, brilleslange

Dagen igår var utrolig koselig, selv om været kunne vært bedre. Våren har endelig meldt sin ankomst i bartebyen, og vi har de siste dagene hatt temperaturer opp imot 10 grader - og det er så absolutt ikke noe å klage over! Det hadde selvsagt vært ekstra kos om det ikke hadde regnet, men man kan vel ikke få det helt som man vil. Øyvind og jeg fikk endelig somla oss til å dra på kino, hvor vi slo på stortromma med hele to filmer. Den første filmen var igrunn mitt valg, og det ble "Confessions of a Shopaholic", herlig underholdende tidtrøyte. Jeg hadde et håp om at den skulle være bedre enn den var, men jeg ble ikke skuffet. Nå gleder jeg meg bare desto mer til å komme videre i boka, for jeg er ganske sikker på at den er veldig mye bedre enn filmen ble. Den andre filmen vi valgte hadde premiere, og jeg snakker selvsagt om "Fast & Furious". Hvordan kunne vi la være å se den? Ikke bare er den fullspekket av heftig tøffe biler og Paul Walker, den er også oppfølgeren til "The Fast and the Furious: Tokyo Drift". Sistnevnte så Øyvind og jeg på kino sammen da vi møttes for aller første gang. Jeg elsket denne fjerde filmen også, og en ting er iallfall sikkert, denne skal føyes inn i DVD-samlingen så fort den kommer på DVD. Mellom filmene rakk vi å få oss en matbit på Olavs Pub og Restaurant, et sted vi har planlagt å spise på i mer enn to år! Jeg prøvde meg på deres 'fish and chips', og den skal definitivt inntas igjen under mindre stressende omstendigheter.

ProDesign Denmark Essential 1207

Ellers var jeg innom Synsam for å hente de nye linsene mine, og for å levere tilbake innfatningene jeg lånte for prøving. Jeg bestemte meg for en tøff innfatning fra ProDesign Denmark i fargen "aubergine", som fikk meg til å se skikkelig intellektuell ut. Kanskje passende om jeg nå skal bli design-geek? Til å begynne med var jeg skeptisk til lilla briller, men når jeg fikk dem på kunne man bare såvidt skimte lilla detaljer. Selve innfatninga minnet meg veldig om brillene mamma hadde på russebildet sitt, men etter å ha blitt vant til å se meg selv med briller igjen, syns jeg faktisk de var kjempekule. Nå ligger de trygt i konvolutten sin hos Synsam, og venter på å få satt i glass. Jeg bestemte meg for å gå for de tynneste (og dermed letteste) glassene, og satser på at jeg blir fornøyd med dem. Sliter litt med å tilpasse meg den nye styrken foran PC-skjermen, men du verden så mye bedre jeg plutselig ser!

Foto: © ProDesign Denmark

Posted by Shamini on April 4, 2009 – 9:26 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. For noen lekre briller da, nå fikk jeg lyst å bytte ut mine gamle og kjedelige briller.

  Joakims siste bloginnlegg: Stopp homofobien i dag

 2. Wow, 2 filmer OG middag inbetween? Dere slo virkelig på stortromma ja. Jeg gidder såvidt å se EN film Razz

  Og de brillene var skikkelig fine! Tror jeg må få meg noe lignende neste gang det er tid for brilleskift Smile

  Marias siste bloginnlegg: 1 av 3

 3. Joakim:
  Tusen hjertelig takk! Jeg syns det var noe retro over dem, de minte meg som sagt om brillene mamma hadde på russebildet sitt på ..60-tallet. Smile

  Maria:
  Du, jeg alene har mer enn 400 DVD-filmer, og Øyvind har lagt til endel i samlinga han også. Det er klart vi orker mer enn én film i slengen! Wink

  Tusen takk for brillekompliment! Jeg skal fikse bilder når jeg har fått dem, så får dere se hvordan de faktisk ser ut på meg.

 4. Veldig fine briller Smile regner med vi får bilde av deg med dem på etterhvert ?

  Andrés siste bloginnlegg: Fredagslinker 3. april

 5. Såppas ja! Men det er likevel en stor ting – synes jeg Wink

  God påske forresten Smile

  Marias siste bloginnlegg: Biggie Smalls and Edward Cullen

 6. André:
  Tusen takk, vennen! Bilde av meg med brillene på kommer ja. Smile

  Maria:
  Ha en riktig god påske, du også! Smile

 7. snygga brillor.. Smile

  Är sugen på att skaffa nya, fast dessa får väl hänga med ett tag till, dyyyyyrt.

 8. Må passe seg nå… Plutselig ser du hvordan folk virkelig ser ut vet du og det kan være skremmende Wink *flire*
  Tøffe briller ja Grin

  Lindas siste bloginnlegg: Oooog *trommehvirvel* enda mere Konad! *badom-tsh!*

 9. Linda B.:
  Dyrt ja, det er bare forbokstaven!

  Linda E.:
  Ingen fare, jeg har brukt briller siden jeg var 8 år, og satt klistra inntil TVen for å se hva som i det hele tatt skjedde. De siste tre årene omtrent har jeg dog bare brukt linser, og har trivdes med det – så jeg tror ikke jeg har gått glipp av allverden. Wink


Leave a comment

No trackbacks yet.