dysfunksjonell.no
2Apr/090

No place like home!

Nå er vi vel hjemme i Trondheim igjen, og det svaier i hodet mitt etter togturen. For en ekkel følelse! Turen nedover gikk kjempefint, både med båt og med tog, men det var helt grusomt å måtte stå opp klokka 07:00 for å rekke den forbaskede hurtigbåten. Husker ikke når jeg gjorde det sist? Så med usle tre timer søvn innabords trenger jeg vel ikke å fortelle at formen var helt i dass når jeg stod opp. Ikke nok med det, Tico krevde attpåtil å få sove sammen med oss i senga. Han var kjempesnill gutt, og jeg tror faktisk han var mer frustrert over oss enn vi var av ham for han la seg til slutt til rette ved beina mine, mest sannsynlig fordi jeg ikke rører allverden på meg når jeg sover. Søtingen! Fenris skulle bare visst at veslepølsa fikk sove sammen med oss, tviler på at det hadde blitt spesielt populært.

En uke hjemme i nord var kjempekoselig! Selv om det er deilig å ha et normalt liv, hvor foreldrene mine ikke lenger er 98% av hverdagen min, er det klart jeg savner dem - og jeg er glad for å se at alt er bra med både dem og "småbrødrene" mine. Normalt i den forstand at de kan få lov til å være nettopp foreldre, og ikke en nødvendighet for at jeg i det hele tatt skal kunne fungere. Hjemme var igrunn alt som det pleier, og jeg satte stor pris på at et par av naboene tok turen innom for å hilse på meg når jeg først var hjemme. Jeg skulle virkelig ønske at fler gjorde nettopp det, men heller ikke det har forandret seg siden jeg bodde hjemme. Så håper jeg bare det ikke går så lang tid før mamma og pappa tar turen sørover for å besøke oss igjen, jeg vet jo at mamma aller helst hadde sett at vi ble værende i nord.

Idag fikk jeg omsider unnagjort linsesjekken min! Jeg hadde jo et håp om at synet mitt kanskje hadde stabilisert seg, eller til og med begynt å snu, men dengang ei. Jeg er jo nærsynt som ei knehøne, og jeg fikk konstatert at øynene mine har endret seg fra -4,00 til -4,50 og fra -4,75 til -5,00. Det var ingen stor endring, så det kan tenkes at det nå er i ferd med å stabilisere seg. Snakket også med optikeren om briller uten korrigering for skjeve hornhinner, og hun mente den skjevheten var så liten at det ikke var noe problem å gå for vanlige briller. Kikket litt på innfatninger og sånn, og det kan se ut som om at nye briller vil komme på ca. 4500,- kroner - som forsåvidt ikke er så sinnssykt dyrt når det kommer til briller, men det er bittert når jeg har nesten ubrukte briller liggende til samme pris. Vi får se hva jeg bestemmer meg for.

Posted by Shamini on April 2, 2009 – 6:45 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. Briller bruker være en del billigere på disse brillebutikkene som reklamerer på nett. Det er litt dårligere kvalitet på dem, men hva gjør det når man likevel kjøper nye briller hver gang man endrer styrke. Jeg var på specsavers og fikk to briller til prisen av en for et år siden. Litt morsomt å kunne variere hva slags man vil bruke Smile

  Andrés siste bloginnlegg: Fredagslinker 3. april

 2. Jeg har brukt både vanvittig dyre designerbriller og briller fra Specsavers, og nå som jeg har gått over til bruk av døgnlinser på daglig basis, synes jeg Specsavers er helt kurant. Jeg er enig med deg i den bitre følelsen av tusenlapper som ligger der og nesten ikke blir brukt, og min erfaring er at den enste forskjellen på brillene fra Specsavers og de store designerhusene, er at innfatningene tåler litt mindre når det kommer til å bli satt seg på, slengt fra seg og rotet bort under tunge ting.
  Jeg er også nærsynt. Og det slår meg stadig at langsynte folk ikke vet hvor heldige de er. Når de roter bort brillene sine og skal lete etter dem, ser de jo faktisk hva som befinner seg der de leter, i motsetning til oss som nesten må krabbe rundt og bruke labbene som følehorn. Snøft. Hyperopi er et luksusproblem.

 3. André:
  Jeg bytter ikke styrke så ofte at jeg gidder tenke på hva brillene mine koster om jeg virkelig trenger dem – jeg mener, jeg må nesten se noe. Dessuten er det ikke noe i veien for å bruke den innfatningen man har fra før, om man må bytte glass? Jeg ble aldri fornøyd med de jeg kjøpte sist, og bestemte meg derfor for å gå for nye denne gangen.

  Tina Marie:
  Jeg har aldri sett poenget med å betale i dyre dommer for designerbriller, så jeg takket pent nei når jeg fikk et par Chanel og et par Marc Jacobs for å prøve igår. Selv om man ikke velger å handle hos Specsavers (eller lignende billigkjeder) kan man godt finne innfatninger til en overkommelig pris, som man virkelig blir fornøyd med.

  Har selv brukt dagslinser på permanent basis de siste ..tre årene eller noe, men jeg begynner å bli lei av å bli sliten i øynene når kvelden kommer, og da er det greit å ha et par briller å ta på seg. Jeg hadde gjort det med dem jeg har, om det ikke hadde vært for den forbannede korreksjonen jeg tydeligvis ikke egentlig trenger.

  Denne gangen vant Synsam, med sin fortreffelige service! Smile

 4. Briller! Mine briller har blitt latterlig lite brukt de siste ukene, egentlig. Litt synd, for de kosta noen tusenlapper. Frown

 5. Vet hvordan det er, jeg bruker jo selv briller, men er ikke så veldig flink til å bruke dem egentlig. Hehe. Og mine kostet også noen tusenlapper, så jeg burde vel egentlig bli flinkere til å bruke demSmile

  Lenes siste bloginnlegg: SØVN


Leave a comment

No trackbacks yet.