dysfunksjonell.no
30Mar/090

Hjulbeinte, tobeinte og firbeinte

Limore's Magic JohnsonNå har det vært stille fra min kant en stund, og grunnen er rett og slett at vi har hatt annet å foreta oss. Vi har tilbrakt mesteparten av tiden her nord rundt kjøkkenbordet, hvor vi har spist masse god mat, godis, spilt Ordspill og Trivial Pursuit til den store gullmedaljen. Jeg vil legge til at også jeg har vunnet et par ganger, og er meget stolt av det siden det stort sett alltid er Øyvind som vinner!

Det er koselig å være hjemme en tur, men jeg angrer ikke på at jeg flyttet herfra. Selvsagt er det kjempekos å se mamma og pappa igjen (og ymse naboer som har ramlet innom for å hilse på), men det er merkelig å ikke kunne tusle ut og ned på butikken når man trenger noe, eller å måtte kjøre i 20km/t fordi det er så sinnssykt med telehiv at man risikerer whiplash av mindre. Man er liksom så ..begrenset! Fenris var kjempelykkelig for å se oss igjen, og han vil så gjerne slikke meg i ansiktet hele tiden. Første natta ville Tico aller helst sove sammen med oss, men han ble pent nødt til å finne plassen sin hos mamma. Morgenen etter ble vi vekket av to spinnville pølsehunder som på død og liv skulle opp i ansiktet mitt med de kalde, våte snutene sine. Det er tydelig at Tico ikke kjenner meg like godt som Fenris gjør, for om han blir løftet opp til meg, så oppfører han seg som en sjenert unge og vil helst ikke se på meg. Fenris derimot hopper stadig opp mot hjulet mitt, støtter labbene mot skjermen, og slikker meg på armen eller hånda. Det er herlig å være omringet av dyr igjen!

Togturen oppover gikk overraskende greit, selv om vi pga. en drosje som aldri kom nesten mistet båten til Steigen. Selv om Nordlandsbanen er bortimot verneverdig når det kommer til standard og utseende, fikk vi sitte i en kupé hvor to seter ble fjernet for å lage plass til rullestolen min. De to resterende setene fungerte perfekt som "seng", og selv om det ikke ble veldig mye sammenhengende søvn, så ble det iallfall nok til at jeg overlevde uten å rave rundt som en zombie når vi endelig ankom Bodø. Før vi bestemte oss for å gi Jon Blund en sjanse, koste vi oss med filmen "Burn After Reading", en morsom film av Coen-brødrene jeg anbefaler på det varmeste.

På onsdag setter vi kursen hjemover igjen, og jeg gleder meg enormt til å sjekke postkassen. Jeg blir mildt sagt skuffet om det ikke ligger minimum fire pakkelapper og venter på meg! Torsdag og fredag har jeg et par avtaler som skal unnagjøres, deriblant linsesjekk og ombygging av Permobil, og så skal jeg i møte med saksbehandleren min hos NAV. Når det er ferdig er det omsider påskeferie for min del, og jeg ser frem til en hel uke uten noen som helst form for stress - fullspekket av kos med verdens beste kjæreste!

Foto: Limore's Magic Johnson © Øyvind H. '09

Posted by Shamini on March 30, 2009 – 3:48 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. Jeg kjenner meg så igjen i den der med telahiv og butikker som stenger tidlig og ikke nødvendigvis ligger i nærheten… Og lite utvalg på ting Razz Innimellom savner jeg Trondheim ja. Det var jo ikke byen som fikk meg til å flytte nordover igjen, det var skole, savn etter kjæreste og sånne ting.
  Blir samme påske her ja, med kos og avslappeting. Og faktisk ferie siden jeg jobber nå. Man har liksom ikke ferie om man ikke jobber/går skole/har oppgaver daglig.

 2. Ja, jeg glemte selvsagt det faktum at man kun får tak i et par forskjellige ting, og man kan slett ikke be dem om å ta inn varer. De har ikke engang premium-juice fra Sunniva! Og jeg er egentlig enig i at man ikke har ferie om man ikke jobber eller studerer, men for min del handler “ferie” litt om assistentfri og sånn. Smile

  Håper du har det bra, selv om du er tilbake i nord – og at du trives bedre enn du gjorde i Trondheim!

 3. Ja nå som jeg har noe å gjøre. Blir litt tussete av å bare rusle hjemme hele dagen og kan ikke en gang bare stikke ned til byen for å shoppe eller noe sånt.
  Vi stikker -alltid- innom Ica når vi er på Mo… De har utvalg i det minste. Men jeg må faktisk få majones importert fra sverige… Når man kutter ut sitrusfrukter, E330 (sitronsyre) og E300 (askorbinsyre) er det fankern ikke mye igjen som jeg kan spise og da hjelper det ikke stort at de ikke har utvalg her.

  Lindas siste bloginnlegg: Konad trykk

 4. Høres ut som du har det kjempefint daSmile Man blir fort litt “bortskjemt” med butikker som ligger rett utenfor døra hvis man er vant til det jaSmile Merker det selv når jeg drar på landet for å besøke mamma. Er ikke noe langt til butikken,men lite å gjøre hvis man har lyst på noe på en søndag f.eks. Ikke noe søndagsåpent der nei!Razz

  cherryblossoms siste bloginnlegg: Siste mulighet til å kjøpe matis og decleor i norsk nettbutikk!


Leave a comment

No trackbacks yet.