dysfunksjonell.no
25Mar/090

Uærlighet på eBay

Jeg er sliten, lei og utrolig trøtt i øynene etter å ha pløyd gjennom mer enn 36 sider med foruminnlegg om eBay-selgere og MAC. Det er vel unødvendig å fortelle om de utallige selgerne på eBay som livnærer seg på naive mennesker om ikke tror at de selv kan bli svindlet, eller folk som rett og slett ikke er klar over at markedet er oversvømt av elendige kopier - sånt skjer jo bare med andre? Selv har jeg kjøpt mengder med ting på eBay, men jeg har alltid passet på å gjøre grundig forarbeid, og på den måten har jeg unngått å gå i de verste fellene. Joda, jeg har nok helt sikkert betalt mer enn jeg har måttet for enkelte ting, men det er en eller annen underfundig sammenheng mellom en klokke som teller ned, og trangen til å bare måtte eie noe, uansett hvor meningsløs gjeldende gjenstand måtte vise seg å være i ettertid.

Nå er saken den at det florerer med fake MAC-produkter på nett, da spesielt på nettauksjoner som eBay, og man må passe seg grundig for å unngå å gå på en skikkelig smell. Tidligere var det ingen sak å se forskjell på ekte versus fake, men kopiene blir bare bedre og bedre, og nå er det nesten umulig å se forskjell på produktene med mindre du tar dem fra hverandre, og vet hva du skal se etter. Etter å ha lest skrekkhistorie etter skrekkhistorie på ymse fora om folk som har kjøpt øyenskygger, pigmenter og andre produkter for fullpris og vel så det, for så å finne ut at det slett ikke er ekte vare, har jeg blitt en smule paranoid - og jeg skal innrømme at jeg har tenkt tanken på at jeg kanskje har blitt svindlet selv. Om du betaler gjennom Paypal er du relativt godt beskyttet, og vil i de aller fleste tilfeller kunne få pengene tilbake ved å rapportere tilfellet og selgeren - men det betyr ikke at det ikke er ergerlig å finne ut at man har "kjøpt katta i sekken", og derfor bør du være helt sikker i din sak før du bestemmer deg for å legge inn bud på en vare.

Siden jeg likevel skulle "depotte" mine øyenskyggene for å sette dem i palett, har jeg gått over hver eneste lille detalj i både skyggen, plastboksen og pappemballasjen, for å forsikre meg om at jeg faktisk har kjøpt ekte vare, og for å være trygg på at jeg kan handle hos de samme selgerne igjen. Jeg vil også være helt sikker på at jeg trygt anbefale dem videre til andre som ikke får tak i MAC-produkter på annet vis. Nå sitter jeg her da, med en god følelse i magen - og en liste over trygge selgere som slett ikke er ute etter å tjene noen raske kroner ved å selge ubrukelig søppel til sånne som meg og deg.

Vil du ha tips om hvem du trygt kan handle MAC av gjennom eBay?
Legg igjen en kommentar, eller send meg en mail. Smile

Posted by Shamini on March 25, 2009 – 3:33 AM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. Jeg har selv blitt svindlet på eBay en gang, og det var ikke gøy i det hele tatt Frown Jeg fikk bare aldri varen jeg skulle ha, og siden det var en dyr vare fikk jeg bare igjen maksbeløpet som PayPal kunne gi meg tilbake. Jeg endte vel opp med å tape et par tusen kroner på hele greia Frown

 2. Vel, om man velger å stole blindt på en ukjent privatperson når det kommer til store summer som skal forhåndsbetales, så man kanskje skylde seg selv.

  Shaminis siste bloginnlegg: Sommerens lepper blir.. LILLA!

 3. hvem kan jeg kjøpe ekte mac koster fraQuestion

 4. Jeg er veldig usikker når det kommer til MAC-koster. Det er masse, masse kopier i salg, så du må styre unna disse settene med mange koster (MAC selger ikke sett) – ellers kjøpte jeg til slutt kostene mine fra MAC direkte. Det kostet litt, men jeg ville være 100% sikker på at kostene er av topp kvalitet.

  Om du kjøper fake MAC-koster på eBay, så er det ikke dermed sagt at kostene ikke kan brukes. De fleste er overraskende bra, men det er jo surt å kjøpe ting til høyere pris enn det er verdt uansett.

  Veldig mange kommer med lovord om denne selgeren: AllCosmeticsWholesale, og jeg har selv handlet fra henne med stort hell. Noen mener at de har fått fake varer fra henne, mens andre sier at dette er rent pølsevev – selv har jeg bare fått ekte vare, og hun er kjempehyggelig på alle måter.

  Bare spør om du lurer på noe mer! Lykke til. Smile

 5. Kan du anbefale noen trygge ebay selgere til meg? (som selger MAC). Jeg kjøper stort sett fra llarowe, som jeg er 100% trygg på at selger ekte vare.


Leave a comment

No trackbacks yet.