dysfunksjonell.no
25Mar/090

Sommerens lepper blir.. LILLA!

MAC Cream Team CremesheenEr det bare meg, eller er leppene på dette promobildet fra kolleksjonen "Cream Team" fra MAC voldsomt forlokkende? Tidligere kunne det aldri falt meg inn å ta på meg lilla leppestift, men noe ved dette bildet appellerer til meg. Dessverre er det ikke noe lettere å få tak i produkter fra denne kolleksjonen enn det er fra noen av de andre, som alltid består av flotte ting i begrenset opplag, men man kan selvsagt være heldig. Hele kolleksjonen består såvidt jeg kan skjønne bare av leppeprodukter (Lipstick og Lipglass) i åtte ulike nyanser mellom rosa, brun og lilla, med tilhørende Cremestick Liner i ytterligere fire komplimenterende farger.

MAC Cream Team CremesheenEtter litt research klarte jeg å finne ut av disse praktfulle lilla leppene er et resultat av MAC Cream Team Cremesheen Lavender Whip leppestift, med et strøk av den perfekte kompanjongen MAC Cream Team Cremesheen Ever So Rich over for å gi leppene glans. Selvsagt er begge disse produktene er utsolgt fra MAC, med unntak av enkeltbutikker som kanskje fortsatt har disse inne så lenge det varer. Jeg har likevel klart å få tak i et eksemplar av hver, og jeg kan nesten ikke vente med å få testet dem selv!

En ting er iallfall sikkert. Jeg har nesten gitt opp å finne en leppestift som har både konsistens og farge jeg er fornøyd med. Jeg har nesten gitt opp lipgloss også, siden jeg fortsatt ikke har funnet noen som ikke er klissete og ekle - med unntak av Smashbox O-Gloss som dessverre ikke gir mine lepper farge, men jeg lever enda i håpet.

Kanskje MAC Cream Team Cremesheen faktisk er tingen?

Foto: © MAC Cosmetics

Posted by Shamini on March 25, 2009 – 8:08 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. du har rett i at bildet var forlokkende,men jeg tror aldri jeg har kunnet brukt lilla leppestift eller gloss! Holder meg til rosa og biege nyanser jegSmile

  Helene Harepuss siste bloginnlegg: blondie

 2. So, get going, dear. Jeg vil se en 3D-modell oppstylet med allverdens kule make-up produkter. Du har jo nesten konvertert til mote/make-up-blogging her Wink (Okei, nivået er heldigvis en smule høyere enn andre representater for lignende opplegg) Grin

  PoPSiCLes siste bloginnlegg: Latterlige Liza Marklund

 3. Mi lip gloss favoritt er Stila lip glaze. De har den på Strawberrynett i et lite utvalgt farger hvis du vil forsøke. Den er ikke klissete overhodet (synes jeg) og gir masse farge (til å være lipgloss). Personlig favoritt: Raspeberry.

 4. Min mening? Skikkelig tacky i en transe-aktig måte… Liker lilla, men ikke på leppene Smile. De skal være aprikos eller beige eller lyserosa… Eller diva-røde! Grin

  Håper du koser deg hjemme hos mor og far forresten!

 5. Helene Harepus:
  Takk for kommentar! Jeg hadde en gang en lilla leppestift, men den var ganske … gjennomsiktig, litt glitrende. Syns ikke den var spesielt fin siden den gjorde leppene mine nesten sykelige lilla, hvem vil vel se ut som om at man har hjertefeil? Denne fra MAC derimot, den har bergtatt meg fullstendig! Grin

  Ørjan:
  En 3D-modell? Nei du, får du se noe som helst, så er det nok meg og slett ingen 3D-modell. Har ikke konvertert, men dagboka mi som dette er skriver jeg blant annet om det som opptar meg for øyeblikket. Ingen mote, men makeup ja. Smile Takk for kompliment, dog!

  Delirium:
  Tusen takk for tipset! Skal sjekke den ut. Grin

  Licota:
  Smaken er som baken! Jeg har akkurat samme syn på røde leppestifter på generell basis, det blir for tacky for meg. Jeg er trøtt som en dupp, så det blir nok ikke lenge til jeg legger hodet på puta. Har det kjempefint hjemme! Smile

  Shaminis siste bloginnlegg: Sommerens lepper blir.. LILLA!

 6. Jeg er absolutt ingen fan av lilla, men kanskje det kan bli noe av de litt lysere lilla-fargene? Jeg mener… Det var jo for en tid siden jeg hatet nude-farge på leppene, men nå elsker jeg det. Kanskje jeg kan elske lilla, etterhvert?

  Monicas siste bloginnlegg: HAHIHIHHOHOHOHAHA

 7. Nå er jeg hjemme igjen, og i postkassen lå leppestiften og ventet på meg. Den var faktisk mye lysere IRL enn på bildet, så jeg er kjempefornøyd så langt. Er jeg heldig kommer Lipglassen imorgen, og da skal jeg prøve dem begge!

  Nude-farger er ikke min favoritt, men jeg har funnet en leppestift fra MAC ved navn “Peachstock” og den passet perfekt til huden og leppene mine. Den er nøytral, men likevel ikke nude. Er dog merkelig hvordan smak forandrer seg etterhvert som man selv endrer seg – jeg liker mye nå som aldri kunne falle meg inn å bruke tidligere.

 8. Jeg tror faktisk jeg skal kjøpe meg noe lilla. Bare for å gi det en sjanse. Hvem vet, kanskje det ser SMASHING ut på meg? hahaha

  Bra at du var fornøyd! Ta bilder, om du kan! Hadde vært så flotters å se noen “ekte” bilder og ikke bilder på modeller og fjas. Razz Ting pleier som regel å være litt annerledes enn på akkurat de bildene.

  Monicas siste bloginnlegg: Yes


Leave a comment

No trackbacks yet.