dysfunksjonell.no
23Mar/090

Nyklipt, og klar for sommer!

Idag var jeg en kjapp tur innom VITA, for å kikke på denne "Gasoline"-neglelakken fra GOSH som alle snakker om. Som tidligere nevnt er jeg ingen stor fan av neglelakk med glitter, så jeg klarte å sette den fra meg selv om jeg likte fargen kjempegodt. Jeg syns bare ikke alt slitet med å få vekk lakken og glitteret som insisterer på å bli sittende igjen overalt etterpå er verdt det. Det ville dog være for godt til å være sant at jeg skulle gå ut derifra tomhendt, så det gjorde jeg altså ikke. Jeg fant nemlig noen eyelinere fra GOSH ved navn Velvet Touch, som fristet noe voldsomt med sine sommerlige farger, og jeg plukket med meg tre stykker hjem. Den ene heter "Lemon Soda" og er lys vårgrønn, den andre heter "Golden Cadillac" og er varm solgul, mens den tredje heter "Girl Power" og er varm oransje. Disse er av den myke typen som er lett å legge på, og skal angivelig være vannfast. Eyelinerne kostet 69,- kroner stykket, og selv om jeg egentlig ikke er tilhenger av GOSH tror jeg disse blir perfekte til årets sommermakeup.

GOSH Velvet Touch Eyeliner

Ellers er det igrunn lite å melde, annet enn at jeg i skrivende stund er nyklipt - men siden det gikk som jeg fryktet, at luggen ikke har lyst til å oppføre seg pent helt med en gang, venter jeg med bilder til jeg har fått utøvd litt tvang på den. Håret ble 10 centimetere kortere, noe oppklipt, med en noe uregjerlig skrålugg, og veldig mye penere enn det var. I tillegg var jeg kjempeheldig med frisøren, som faktisk brydde seg om hvordan jeg ville ha det, og jeg er kjempefornøyd! Tusen takk til E. ved O.K. Frisører på Solsiden, det blir ikke siste gangen jeg klipper meg hos henne. Smile

Foto: © Øyvind H. '09

Posted by Shamini on March 23, 2009 – 5:45 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
  1. Jeg har en slik eyeliner jeg også. Jeg er veldig tilhenger av GOSH for min del og elsker alle spreke farger og alt som glittrerWink Gleder meg til å se hvordan du ble på håret!!

  2. Jeg og gleder meg! Nye frisyrer er alltid kult!

    Marias siste bloginnlegg: Jada, masekråker!


Leave a comment

No trackbacks yet.