dysfunksjonell.no
22Mar/090

HQHair.com

NARS OrgasmJeg har vært på utkikk etter en norsk eller utenlandsk nettbutikk som selger NARS-produkter i en periode nå, siden ingen av nettbutikkene jeg kjenner til fører dette merket. Selv har jeg aldri vært den store brukeren av rouge, og tenkte at jeg skulle prøve NARS' siden jeg for det første ikke eier rouge fra før, og for det andre har hørt mye bra om nettopp "Orgasm". Det er jo utrolig hvor stor forskjell litt farge i kinnene kan gjøre for et ansikt! Jeg la ut et innlegg på MakeupGeek-forumet hvor jeg spurte om noen kunne selge meg et eksemplar av denne rougen, og ble tipset om HQHair av ei dansk jente. Jeg bestemte meg for å gjøre et forsøk, men ble skuffet da de opplyste om at "Orgasm" ikke var lagervare, og kun kunne forhåndsbestilles. Jeg la inn en bestilling, forberedt på at det kunne ta sin tid før jeg fikk den, men allerede dagen etter fikk jeg mail om at den var tilbake på lager, og at mitt eksemplar var sendt.

Konklusjon:
RatingHQHair sendte varen dagen etter at jeg hadde lagt inn bestillingen min, og postgangen tok totalt 8 dager fra London, England - dette tiltross for at varen ikke var på lager da jeg bestilte den. NARS Orgasm koster hos HQHair £18.50, noe som tilsvarer omtrent 170,- kroner med dagens kurs, mot ca. 160,- kroner om man bestiller den direkte fra NARS Cosmetics i USA istedet. De sender selvsagt ikke ut av USA, og da er du avhengig av en videresendingstjeneste, som feks. MyUS. Selve frakten fra HQHair er fastsatt til £3.50 innen Europa, og det tilsvarer rundt regnet 33,- kroner med dagens kurs - altså ikke noe avskrekkende beløp, og de 3,- kronene som overskred tollgrensa ble ignorert av Hr. TollvesenMann. Når det gjelder emballasjen ble jeg positivt overrasket, for blushen var først pakket inn i bobleplast, og deretter lagt i en tjukk fôret konvolutt som var liten nok til å gå rett i postkassen. Dermed plasserer HQHair seg høyt på lista over nettbutikker jeg trygt kan anbefale videre.

Posted by Shamini on March 22, 2009 – 1:15 AM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. Jeg fant meg noen øyenskygger fra Nars,da jeg var innom HQhair. Har ikke bestilt de enda,men det blirSmile Har hørt mye om “orgasm” jeg også,så spent på va du synes!

  cherryblossoms siste bloginnlegg: Benefit cosmetics

 2. Så ikke kommentaren din før nå. Regner med at veskene passa deg bra Wink Perfekt den muddveska med “S” på da!

  Sarahs siste bloginnlegg: I mange farger og fasonger..

 3. cherryblossom:
  En aldri så liten “anmeldelse” av NARS Orgasm kommer om ikke altfor lenge. Ting står litt på hodet her nå, siden jeg skal hjem til nord i en uke, så bare ha tålmodighet med meg. Wink

  Sarah:
  Det var meningen jeg skulle maile deg, men det glemte jeg altså. Noen ganger er det jo et under at jeg husker hva jeg heter, og hvor jeg er. Jeg elsker veskene, spesielt den fra MUDD – søteste veska ever! Grin

 4. oh my god, thank you, thank you, thank you!!!! I’ve been tryin to figure out how to get nars in norway! Smile

 5. Aish:
  You’re very welcome! I’m so glad when my rantings actually help people. After writing this post I actually discovered the website Kiss and Makeup NY, and they also sell NARS. International shipping is $7.95 flat rate, and it took less than a week to arrive! Grin

  Why haven’t I written a review on them yet?


Leave a comment

No trackbacks yet.