dysfunksjonell.no
21Mar/090

M·A·C DC og LE

Igår kveld bestemte jeg meg for å "depotte" resten av MAC-øyenskyggene som skulle over i paletten, og det gikk som smurt - takket være min fantastiske kjæreste, og hans gode håndlag med verktøy. Tidvis var jeg litt nervøs for øyenskyggene, at de skulle bli ødelagte i prosessen, for jeg har jo lest mange skrekkhistorier hvor folk har måttet kaste skyggene sine etter et mislykket forsøk på "depotting" - men alle overlevde med god margin, og sitter nå trygt plassert i paletten. Jeg elsker disse palettene, for jeg kan flytte, omorganisere og sortere annenhver dag om jeg måtte føle for det, uten at det er noe stress - og skal jeg ut på tur, og ikke har behov for å ha med meg femten øyenskygger, kan jeg flytte inntil fire stykker over i en såkalt "quad" med samme magnetsystem. Genialt!

MAC Palette DepotsØverst → Rose Blanc LE, Parrot LE, Blue Flame
Midten → Firespot LE, Star by Night LE, Post Haste DC
Nederst → Meet the Fleet DC, Romping LE

DC står for "discontinued" som betyr at fargen ikke er i salg lenger. LE betyr logisk nok "limited edition" og betyr at fargen kun er tilgjengelig i et visst tidsrom, gjerne i forbindelse med at den er utgitt i en spesiell serie. Jeg har gjort noen private handler med folk på MakeupGeek-forumet, og har på den måten klart å skaffe meg et par farger som ikke har vært å oppdrive andre steder, selv ikke på eBay. En billigere, og utrolig kjekk løsning. Om du ikke er komfortabel med å handle privat av hygieniske årsaker, kan du fylle sprit på en ren sprayflaske, og dusje øyenskyggene et par ganger for å desinfisere dem. La dem tørke før du tar dem i bruk.

Foto: © Øyvind H. '09

Posted by Shamini on March 21, 2009 – 4:09 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
  1. Jeg kom over denne og tenkte på deg: http://thebeautystop.com/tip-stop-how-to-fix-a-broken-eyeshadow/

    Har du testet det ut? Vet du om det funker?

  2. Jeg har ikke testet det ut selv enda, nei – men ja, det skal fungere. Om du søker på “How to press pigments” på YouTube finner du mange videoer med tutorials på akkurat det som er beskrevet her. EnKore hadde en tutorial på YouTube, hvor han reparerte (presset) en skygge han hadde ødelagt etter et mislykket forsøk på depotting.

    Selv misliker jeg løse pigmenter og øyenskygger, så planen min er å presse endel av de pigmentprøvene jeg har samlet på denne måten. Har kjøpt meg endel sånne tomme metallformer, og en sånn EZ-Prez som du får kjøpt hos Coastal Scents. De har forøvrig også en tutorial på dette med pressing av makeup, og den finner du her.

    Shaminis siste bloginnlegg: Sommerens lepper blir.. LILLA!


Leave a comment

No trackbacks yet.