dysfunksjonell.no
18Mar/090

En bedre Permobil?

Idag har jeg vært på Hjelpemiddelsentralen, og som vanlig er jeg kjempefornøyd. Det de ikke klarer å utrette der, vel.. det tror jeg ikke er verdt å utrette. Denne gangen var det Permobilen som stod for tur, for jeg er ikke helt fornøyd med setet eller sittestillingen. Jeg kan ikke sette fingeren på hva det er, men jeg får vondt i nakken av lengre bruk, og det er blitt en vane å ta en Ibux på forhånd når jeg vet at jeg skal bruke den litt. Sånn skal det ikke være. Dessuten har det per idag ikke vært noen avstand mellom nakkestøtten og ryggen, så når jeg bruker hettegenser eller jakke, så blir hetta liggende som en krøll bak ryggen og nakken min - kanskje det er grunnen til at nakken min kapitulerer? Uansett, nå skal de fikse setet for meg, og kappe ryggen sånn at det blir mellomrom, og plass til å dra hetta ut bak. Da blir det vel bra! Dumt å ikke kunne bruke hettegensere som jeg er så glad i, eller en boblejakke som gjerne ikke har avtakbar hette, iallfall sånn som været pleier å være på denne tiden av året. Skal tilbake igjen i begynnelsen av april, og da skal det mekkes. Ikke er det lenge til heller. Gleder meg!

Ellers har jeg skaffet meg en time til linsesjekk! Jeg er klar over at man burde dra til linsesjekk én gang i året, men jeg tror ikke jeg har gjort det på tre, eller nærmere fire - og derfor tok jeg meg selv i nakken nå. Tviler egentlig på at styrken jeg bruker er korrekt lenger, og det igjen bidrar vel gjerne til at jeg blir sliten i både øynene og hodet. Unødvendig. Skal ta med meg brillene jeg kjøpte mens jeg bodde hjemme enda, og høre om jeg kanskje kan få meg et par briller som ikke krever 14 dagers tilvenning mellom hver gang jeg velger brillene foran linsene. Det er egentlig ganske bittert, for jeg betalte ikke mindre enn 4000,- kroner for dem, og de er virkelig ikke mye brukt - men hva nytter det når jeg føler meg både sjøsyk og full på en gang når jeg har dem på? Forbannede skjeve hornhinner.

Førstkommende mandag skal jeg forøvrig omsider klippe meg. Det blir ikke noe drastisk denne gangen heller, bare de vanlige 10 centimeterne av lengden, og så tror jeg at jeg går for en skrålugg. Nå har jeg omsider fått håret mitt til å ligge sånn noenlunde greit med sideskill, for etter altfor mange år med den samme kjedelige midtskillen gjør håret opprør når man plutselig bestemmer seg for å forandre frisyre. Når man da i tillegg har angst for hårprodukter som ekkel gelé, klissete spray eller.. ugh.. paste, så har håret fullstendig kontroll over en - og sånn er det med meg. Ikke pokker om jeg skal klisse stasj i håret mitt for å få det til å ligge som jeg vil! Da får det heller bare leve sitt eget liv, det vokser i det minste som ugress.

Har jeg vært flink? Ja. Wink

Posted by Shamini on March 18, 2009 – 7:12 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. Føning er hemmeligheten bak bra lugg.

  Idas siste bloginnlegg: Ballett

 2. Det får man si, snakk om å være effektiviteten selv! Stolt av deg snuppa!

  Bodils siste bloginnlegg: Wella High Hair Flat Iron Spray

 3. Ja, det har du Wink

  Marias siste bloginnlegg: Enda mer Hello Kitty

 4. Du har vært travel hører jeg!Smile Fint at de fikser permobilen til deg. Høres liksom ikke helt rett ut at man skal ta smertstillende før man skal kjøre..så håper det blir bra. Gleder meg til å høre om frisørbesøket og skråluggen!Grin

  cherryblossoms siste bloginnlegg: Chanel’s Cote d’Azur summer collection..

 5. Dæven, det var effektivt! Er du litt som meg, at du plutselig får innfall av å gjøre mest mulig på en dag, også er det stille i noen uker igjen? Grin

 6. Ahh så enkelt det er å være gutt. Banket hodet litt i veggen i morgest og konkluderte med at håret blei bra nok Smile

  Andrés siste bloginnlegg: Poll: Flere IT relaterte poster?

 7. Ida:
  Å føne luggen på plass skal jeg alltids klare, så lenge jeg ikke må fram med rettetang, krølltang, spray, mousse og gelé i tillegg. Razz

  cherryblossom:
  Jeg antar at det kommer bilder, hvis vi får tatt noen hvor jeg ikke ser dopa, eller bare helt forjævlig ut. Skjønner ikke hvorfor, men jeg lager absurde grimaser på de aller fleste bilder som blir tatt av meg.

  Licota:
  Det må til iblant. Et skikkelig skippertak for å få unna alle de tingene som ligger der og gnager, som absolutt burde vært gjort for lenge siden.

  André:
  Jeg sa ingenting om at det ikke var enkelt å være jente hva hår angår – jeg mener, det er ikke hver dag jeg gidder å børste det engang! Jeg vil bare unngå, for enhver pris, en frisyre som krever kliss for å ligge bra. Wink

  Shaminis siste bloginnlegg: En bedre Permobil?


Leave a comment

No trackbacks yet.