dysfunksjonell.no
17Mar/090

Trondheimsvær

Jeg lider av bloggtørke, og derfor skal jeg gjenta meg selv. Let's talk about the weather, shall we? Trondheimsværet er spennende. Omtrent like spennende som det alltid har vært. Idag har det sluddet, vært sol, snødd, vært sol igjen, sluddet mer, og deretter snødd av hjertens lyst. I skrivende stund høres det faktisk ut som om at noen står i etasjen over og vrir opp den våte vaskefilla si utenfor vinduet vårt. Naiv som jeg er trodde jeg at våren endelig var i anmarsj! Bare vent, snart stikker nok Kong Vinter hodet frem igjen, puster sin siste rest av minusgrader over byen, mens han ler av alle oss som lengter etter våren.

C. O. Bigelow's Cinnamint Mentha Lip ShineIdag var Tommy fra DHL - nei, ikke Petter fra Leasy - innom med en forsendelse fra MyUS. Herlig! DHL er litt merkelige, for denne forsendelsen inneholdt litt av hvert, og det hadde de fått plass til i en av sine små ekspress-esker. Da jeg fikk tilsendt tre flasker neglelakk kom det i en stor ekspress-eske, som veide omtrent ingenting. Jeg syns egentlig at MyUS og DHL er en rimelig magisk sammensetning, for en pakke jeg ba om å få videresendt på lørdag, ankom Trondheim på mandag. Hvordan er det mulig? Spørsmålet er vel kanskje heller hvorfor ikke andre aktører, som feks. Posten Norge, klarer det samme.

I DHL-pakken lå det blant annet noen C. O. Bigelow Cinnamint Mentha Lip Shine, en lypsyl som både smaker og lukter helt fantastisk. Den skal angivelig gjøre underverker for leppene, så jeg har bestemt meg for å teste dem ut. Blir den en hit hos meg, dukker den snart opp for salg gjennom Shopaholics Unite i begrenset antall. Den inneholder blant annet .1% kanelolje og .6% peppermynteolje, som gir en forfriskende og kjølende følelse på leppene, og kommer i en hendig liten tube à 14ml.

What else can I say? La oss få en smak av vår snart!

Posted by Shamini on March 17, 2009 – 7:05 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
  1. Tror det sier litt om hvor mye du bestiller på nett når du er på fornavn med DHL-fyren Razz

    Andrés siste bloginnlegg: Poll: Flere IT relaterte poster?

  2. Det er vel ikke så mye det at jeg er på fornavn med ham, men mer det at han alltid presenterer seg når han ringer for å spørre om jeg er hjemme sånn at han får levert pakken. Tror ikke de har så mange budbringere, for jeg har bare blitt oppringt av to, deriblant Tommy. Wink


Leave a comment

No trackbacks yet.