dysfunksjonell.no
15Mar/090

Runaway fra Never Denim

I januar gikk vel de fleste jeans-frelste jenter mann av huse for å skaffe seg minst ett eksemplar fra den nye Never Denim-kolleksjonen fra Bik Bok, og selv kjøpte jeg mine fantastiske Legsley Holes, et par jeg har elsket fra første sekund. Jeg har tidligere skrevet en snutt om hvor vanskelig det er å finne passende klær om man er skapt som en sylfide, eller i mitt tilfelle bare er radmager, og disse buksene er herlig små i størrelsene. De er smale, har god passform, jeg reagerer ikke på knappen og får ikke vondt av å sitte på baklommene - jeg har rett og slett ingenting negativt å si om disse jeansene!

Så når Bik Bok da kom med vårens nye klær ut fra fargene å bedømme, og jeg blant disse oppdaget to nye par jeans fra Never Denim ved navn Runaway, klarte jeg bare ikke å la buksene henge i fred. Da ble det slik at jeg la av to bukser fra fredag til lørdag. Har funnet ut at det er greit å legge av dyrere klær i en dag, sånn bare for å få sjansen til å tenke over det, istedet for å impulshandle. Dessuten husker jeg aldri hvilken buksestørrelse jeg bruker i de forskjellige merkene, så det er greit å få dobbeltsjekket før innkjøp. Uansett, igår kostet denne herlig korallfargede jeansen 499,- kroner - og idag var det 30% på grunn av årets første Toilldag! Tok med meg en søt sommertopp i tillegg, og totalt skulle det hele kostet meg 648,- kroner - prisen jeg betalte, helt uten å være klar over at det var salg: 443,50 kroner. Grin

Til slutt må jeg nesten bare få skryte litt av både Øyvind og meg selv, for idag ble den aller første MAC øyenskyggen min "depotted" og satt i palett. Jeg er kjempefornøyd, for ikke nok med at det var både enkelt og fort gjort - det gikk også helt smertefritt! Man må vel kunne påstå at jeg er heldig som har en superherlig kjæreste som hjelper meg med alt jeg trenger hjelp til, selv når det handler om makeup og denslags? Som de sier på forumet hos MakeupGeek: "He's a keeper". Har noen fler som skal settes i palett, men jeg tenkte vente til jeg har fått etikettene mine. Har nemlig kjøpt noen runde etiketter som kan kjøres gjennom printer, så da blir det vel bra. Er litt greit å merke fargene etterhvert som de settes i palett, sånn at jeg vet hvilke som står hvor, og lett kan finne dem igjen. Gleder meg til å få alle på plass, sånn at jeg sortere dem etter farger - men nå begynner den innbilte OCDen min i melde seg igjen, så da tror jeg sannelig at jeg går og legger meg.

G'natt.

Posted by Shamini on March 15, 2009 – 1:54 AM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. never denim buksene er bare helt sinnsyke

  puddys siste bloginnlegg: besøksrekord på bloggen min

 2. Hei!
  Da jeg er fast leser av bloggen din via blogglovin’/bloggkoll.com, tenkte jeg bare å informere om min salgsblogg som ble åpnet i dag. Ta en titt da vel!

  http://shop4sho.blogg.no

  Sarahs siste bloginnlegg: Det beste må jo være..

 3. OCD Grin Når man tilhører kategorien shopaholic, så er man jo nesten nødt til å ha MINST én OCD for å i det hele tatt kunne bevege seg rundt i rommet uten å ødelegge noe man har kjøpt Razz

  Marias siste bloginnlegg: DET VAR FAEN MEG PÅ TIDE, JA!!!!

 4. puddy:
  Så hyggelig å se en ny kommentator! Jeg antar du mener sinnssyk på en positiv måte? Smile Jeg er iallfall helt forelsket i min, og vurderer nesten en av de andre buksene fra Never Denim (den har lapper, og strikk nederst) siden den koster 199,- kroner akkurat nå, men jeg liker ikke helt utseendet på den. Den er liksom ikke helt min type bukse. Runaway derimot! *elsk*

  Sarah:
  Takk for linken, har vært inne og kikket hos deg. Hyggelig å høre at du følger med hos meg! Smile

  Maria:
  Jeg er helt sikker. Jeg ha OCD. Noen ganger kan det være litt slitsomt, når alt må stå etter rett farge, på rett sted, og i rett rekkefølge. Du har fått med deg at mine 400+ DVD-filmer er alfabetisk sortert i hylle? Razz

 5. Selvsagt er det sortert! Finnes det noe verre enn haphazardly slengt sammen hauger med stasj (det være seg filmer, bøker, blader, makeup eller andre sorterbare ting)? Grin

  Alfabetisk sier du? Ingen spesielle sorteringskriterier utover det? Grin I såfall kan du glede deg over at du kun er mildt OCD Grin

  Mine alfabetisk, kronologisk, sjangersorterte DVDfilmer (med enkelte “utskudd” plassert sammen med pre- og post-filmer, rett og slett fordi de hører sammen med resten, selv om tittelen er feil) etc. så trenger man enten å være like nerdete som meg, eller bare kjenne systemet for å finne frem Grin

  PoPSiCLes siste bloginnlegg: Musikk: Agent Provocateur

 6. Nei, JEG syns jo ikke det, men der er andre som ser skjevt på meg når jeg bitcher om at ting skal settes på plass der det stod, og nøyaktig sånn som det stod. Skal jeg være ærlig ville jeg nok helst hatt filmsamlingen min både alfabetisert, sortert etter farge og sjanger, men siden det er relativt mange som tafser på dem, har jeg ikke giddet – jeg ville bare irritert meg grønn over at systemet ikke ble overholdt.

  OCD i mild form holder i lange baner for min del. Wink


Leave a comment

No trackbacks yet.