dysfunksjonell.no
15Mar/090

Fauxnad, minst like morsomt som Konad

For en stund siden bestilte jeg 18 slike fauxnad-plater (samme prinsipp som Konad, bare uoriginale) fra eBay, for en slikk og ingenting. Bildet som lå ute på auksjonen var ekstremt dårlig, så det var nærmest umulig å se hvilke motiver det var på de forskjellige platene, men jeg valgte likevel å ta en sjanse på at de var brukbare. Jeg angrer ikke! Fler av motivene ligner på enkelte du kan finne på Konad-plater, men prismessig er det jo bare en fordel. Jeg betalte omtrent $9 for alle 18 platene, noe som utgjorde rundt 60,- kroner uten medregnet frakt. Billig, og absolutt verdt pengene!

Jeg har ikke prøvd dem enda, rett og slett fordi jeg ikke har hatt hverken tiltakslyst eller tålmodighet til å sette meg ned med neglelakk på en stund nå, men etter å ha sett det supersøte Hello Kitty-trykket Neglelakkmani skrev om tidligere idag, så har lysten meldt seg igjen. Kanskje jeg skal fikse neglene mine før vi drar hjem til mamma og pappa? Det var langt fra enkleste sak i verden å ta bilder av platene, men jeg har gjort et forsøk likevel - bildene er dog manipulerte for å få frem motivene best mulig.

18 fauxnad
18 fauxnadKlikk på bildene for å se dem i større versjon

Posted by Shamini on March 15, 2009 – 10:10 PM

Comments (0) Trackbacks (0)

Leave a comment

No trackbacks yet.