dysfunksjonell.no
13Mar/090

Fredag den 13.

Generelt ansees vel dagen idag for en såkalt ulykkesdag å være, men jeg må ærlig talt si at jeg har hatt en kjempefin dag! Når Øyvind kom fra skolen bestemte vi oss for å ta en tur ut, så vi dro ned på Bær & Bar for en sen lunsj. Vi delte en pizza (Garlic Pepperoni) med en tilhørende smoothie med jordbær og banan til meg og en halvliter til Øyvind, og avsluttet deretter med hvert vårt stykke blåbærpai med vaniljeis. Blåbærpaien ble vi påspandert, for først tulla de med pizzabestillingen vår, og så glemte de hvitløksdressingen - men både servicen og maten var god, så det var så absolutt vellykket - og paien anbefales på det varmeste. Smile

Ellers var jeg innom Cicelia Klær & Gaver, en sånn krimskrams butikk med altfor stive priser. Tror de hadde fått inn vårkolleksjonen sin, for det hang alskens klær i utrolig mange sterke farger overalt. Jeg er blitt stor fan av fargerike skjerf, og der hadde de mange! Aller helst skulle jeg tatt med meg et av hver, for det var skikkelig vanskelig å velge mellom dem, men jeg endte opp med et hvitt som matcher alt jeg har av klær, sko og sminke - og et nydelig blålilla med sølvtråder i. De hadde også et korallrosa et som jeg sikla veldig på, så det kan hende jeg må innom der igjen. Jeg skjønner egentlig ikke helt hva som skjer, for jeg liker virkelig ikke rosa, men plutselig har fargen gjort inntog overalt, blant de fleste eiendelene mine. Og som om ikke det var nok, så ble jeg helt frelst i en jeans fra Never Denim på Bik Bok idag - den også i korall. Skremmende!

Her i forrige uke var jeg innom Norli og der kjøpte jeg "Confessions of a Shopaholic" (tidligere utgitt som "The Secret Dreamworld of a Shopaholic" i 2000) av Sophie Kinsella. Måtte le litt når jeg stod og kikket på alle skjerfene hos Cicelia, for akkurat dét gjør Rebecca Bloomwood i boken også - bare i en ganske annen prisklasse. Selv om jeg ikke eier et eneste kredittkort, og slett ikke ville brukt det til å handle med på samme måte som jeg handler med VISA-kortet mitt, så tror jeg vel at jeg trygt kan kalle meg en "shopaholic". Nå har jeg imidlertid innført kjøpestopp, iallfall når det gjelder nettshopping. Noen må jo sørge for at verden går rundt, tross finanskrise? Grin Dessuten kommer jeg til å ha plenty med nye "leker" når alle pakkene jeg venter har kommet i hus!

Posted by Shamini on March 13, 2009 – 9:51 PM

Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment

No trackbacks yet.