dysfunksjonell.no
9Mar/090

OPI Valentines UK Exclusive

OPI ValentinesNå skal jeg innrømme at jeg ikke er blant Norges største fans når det kommer til glitterlakk, men disse kunne jeg rett og slett ikke motstå. Jentegenet mitt stod på nødbremsen da jeg hadde min daglige runde innom Neglelakkmani og oppdaget disse supersøte neglelakkene fra OPI i anledning Valentines Day. At denne dagen forlengst hadde passert for denne gang ble fullstendig uviktig, for hvordan motstår man en neglelakk som inneholder både glitter og hjerter? Jeg klarte det ikke, og siden jeg tidligere hadde tenkt tanken på å lete litt rundt på eBay etter de to lignende lakkene Maybelline Sure Love og Be Mine, endte det med at disse to herlighetene fra OPI to ble pakket inn i bobleplast, lagt i en konvolutt påklistret mitt navn.

Den rosa har navnet Be Mine, You're Fine!, mens den røde heter Heart to Resist, og jeg syns navnene i seg selv er uimotståelige. Jeg må vel kunne si at de begge er relativt transparente, men at den ene da har rosa hjerter hvor den andre har røde. De er begge supersøte, og jeg er kjempefornøyd med dem. Bare synd det er så lenge til nesten gang det er Valentines Day!

Tusen takk til Neglelakkmani for nok et genialt tips. Grin

Foto: © Shamini Thevarajah '09

Posted by Shamini on March 9, 2009 – 9:16 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
  1. De her er NYDELIGE. Hvor er de egentlig kjøpt? Kunne så gjerne ha tenkt meg noe liknende selv…

    Monicas siste bloginnlegg: NØFF

  2. Disse er kjøpt på eBay. Smile


Leave a comment

No trackbacks yet.