dysfunksjonell.no
8Mar/090

En åpenbaring: Clas Ohlson

Til dags dato har liksom Clas Ohlson vært Øyvinds greie, mens jeg heller har raidet butikker som Bik Bok og Make Up Store, men nå har jeg omsider sett nytten i Clas Ohlson, jeg også. Jeg har nemlig vært innom og kjøpt meg en verktøykasse! Ja, du leste rett - en verktøykasse. Egentlig er det vel en skuffeseksjon for oppbevaring av skruer og sånne småting. Skroget er av metall, og den har totalt 19 skuffer av gjennomsiktig plast, til en pris à 149,- kroner. Om du har behov for det kan du få kjøpt tilhørende skilleplater for å dele opp skuffene i mindre rom. Jeg elsker den! Naturlig nok har jeg ikke innredet den med ..alle skruene mine, men all sminken min som lå utover databordet har blitt sirlig sortert i hver sine skuffer. Nå har jeg komplett oversikt, og det er enkelt å ta ut de skuffene jeg trenger. Det eneste negative er at enkelte av skuffene godt kunne vært litt større, men.. where there's a will, there's a way.. så jeg fikk plassert det meste som jeg ville likevel.

Clas Ohlson

Ved siden av verktøykassen min kjøpte jeg to mindre oppbevaringsbokser fra Hammarplast ved navn SmartStore™ 1 og SmartStore™ 2, begge i gjennomsiktig plast og med lokk. I den minste oppbevarer jeg sminkekostene mine, og der ligger de både trygt og støvfritt - og i den største ligger ymse småtteri som jeg generelt ikke syns passet i verktøykassen, som produktprøver, utstyr og ting som på grunn av koko dimensjoner rett og slett ikke passet i noen av skuffene. Og som en liten bonus er de lagd for å kunne stables oppå hverandre, uten problemer. Plassbesparende, og kjekke! Så kjekke at jeg faktisk kunne tenke meg et par til, i noe større format, for å oppbevare alle de ulike neglelakkene mine i. Jeg er så fornøyd! Smile

Foto: © Shamini Thevarajah '09

Posted by Shamini on March 8, 2009 – 5:08 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. Mamma (som selger Oriflame) har også en stor verktøykasse som hun drasser rundt tonnevis av sminke i når hun reiser rundt.

  Andres siste bloginnlegg: Bilde: Naustet

 2. Jeg har en sånn “beauty bag” om jeg skal ha med meg såpass store mengder sminke noe sted at jeg trenger den, men når jeg gjerne vil ha stasjet mitt tilgjengelig (på en måte jeg selv klarer å håndtere), så fant jeg ut at en sånn verktøykasse som dette var perfekt. Smile

 3. Så genialt! Jeg har lurt litt på en av de “komodene” man finner under småoppevaring på ikea, men de er jo av tre og ikke gjenomsiktige. Må vel iallefall ha merkelapper på utstiden da, for å slippe å gå igjenom alle når man skal finne det man vil haSmile

  Bodils siste bloginnlegg: Kvinnedagen, lenge leve

 4. Ja, jeg syns den er supergenial, og perfekt til mitt bruk. Jeg er forøvrig rimelig sikker på at den ville passe for deg også, og personlig syns jeg det er lettere enn å lete oppi kofferten hele tiden. Lettere å organisere, lettere å finne fram! Smile

 5. Hvordan får du til å sette bildene slik du ønsker dem? Hos meg blir alt bare fælt :\

  Linns siste bloginnlegg: Weekly update

 6. I innleggene? Jeg bruker som alltid CSS.

 7. har dom 2 största av dom skåpen. Fungerar perfekt, men hade gärna haft fler stora lådor.

  Lindas siste bloginnlegg: bättre

 8. Ja, jeg er helt enig, skuffene burde vært større! Smile Går det bra med deg? Venter spent på Bönan, jeg. *puss o kram*

 9. Så praktisk! Jeg funderte på noe slikt selv, men jeg endte opp med den greia fra Ikea jeg. Den var kjip å sette sammen, det var bare spikrer denne gangenThinking

  Men den funker som fjell; en stor skuffe til sminke, en annen stor skuffe til smykker og tre små skuffer til henholdsvis hårting, tuber med diverse innhold og stooore øreringer Grin

  Marias siste bloginnlegg: 5875

 10. Jeg fikk verktøykasse til jul.. Og jeg har faktisk brukt den! Du veit aldri når du trenger en hammer Razz

  Astrids siste bloginnlegg: Gjør aldri i dag det du kan utsette til i morgen!

 11. Maria:
  Jeg er bare superfornøyd med min, og en av grunnen til at jeg valgte den var jo at skuffene er gjennomsiktige. Nå funderer jeg på om jeg kanskje ikke bare må ha en til? Grin

  Astrid:
  Enda et nytt fjes, takk for at du er innom og leser! Man skal ikke undervurdere en verktøykasse, selv om jeg mye heller vil ha min som er full av sminke, enn en med.. verktøy. Grin Neida, verktøy er et must, men de har plassene sine i verktøykassen til kjæresten.

 12. Clas Ohlsson kan gjøre nytten sin de også, altså. Kjempe smart! Har tenkt på det samme, siden jeg har vært veldig misunnelig på faren min har garasjen stappfulle med slike smarte oppbevaringskasser, men de har ikke vært like stilfulle som denne! Endelig kan jeg slippe å være misunnelig på hans flotte system, når jeg har et like bra og enda mer stilfullt et selv. Takk for tipset!


Leave a comment

No trackbacks yet.