dysfunksjonell.no
6Mar/090

Eleven.se

Too Faced Mood Swing & Shadow InsurancePå tirsdag bestilte jeg to artikler fra Eleven i Sverige, og allerede idag fikk jeg ankomstmelding i postkassen. Jeg har vært innom siden noen ganger tidligere, men har liksom ikke vært på utkikk etter noe spesielt, og da så jeg heller ingen grunn til å handle. Likevel hadde jeg lagt noen småting på ønskelista, sånn om sjansen til å bestille noe derfra skulle by seg. Gjennom forskjellige blogger har jeg sett mye pent bli sagt om makeupmerket Too Faced Cosmetics, og på forumet til MakeupGeek blir "Shadow Insurance" nevnt hele tiden som den beste primeren for øyenskygge på markedet. Urban Decay havner på en sterk 2. plass med sin "Primer Potion", men får stadig trekk og negative kommentarer for emballasjen. Den kommer nemlig i samme type "flaske" som en lip gloss, og det er umulig å få utnyttet hele tuben uten å skjære den opp. "Shadow Insurance" fra Too Faced kommer derimot i en enkel tube av plast, som gjør det enkelt å presse ut alt - til siste lille dråpe. Etter å ha brukt Urban Decay Primer Potion har jeg skjønt at man ikke kan leve uten en primer når man bruker øyenskygge, og derfor bestemte jeg meg for å teste ut Too Faced Shadow Insurance. Bortsett fra emballasje og innpakning skal disse to produktene være så og si identiske, og hindrer at øyenskyggen din blir stripete og ekkel etterhvert som timene passerer. Plasttuben inneholder 11 ml, og koster 176,- kroner. Magisk!

Siden jeg likevel skulle teste ut Too Faced slapp jeg en "Mood Swing" ned i handlekurven. Jentete som jeg er lot jeg meg friste av tanken på en lip gloss som angivelig skrifter farge etter humøret mitt, akkurat som disse ringene vi pleide være så fascinerte av i barndommen. Jeg vet ærlig talt ikke hvor mye jeg tror på akkurat det, men teksten: "Er du forelsket, sjalu, sint, glad eller romantisk? La leppene dine fortelle om det." fristet meg likevel nok til at jeg måtte teste den ut. Denne kommer i samme typen plasttube som "Shadow Insurance", og inneholder 13,3 ml - til 145,- kroner.

Konklusjon:
RatingJeg blir nødt til å dele ut et minus denne gangen, men det går ikke til Eleven. Det må jeg nemlig ta på min egen kappe. Tanken på tollgrense og denslags svineri var ikke innom tankene mine en eneste gang, og dermed ble jeg nødt til å betale moms - og det forbannede gebyret for forenklet tollbehandling. Argh! Snakker om å kaste bort penger. Eleven leverte pakken min på usle tre dager, og selv om det var unødvendig mye emballasje er jeg kjempefornøyd. I tillegg til varene jeg bestilte fikk jeg også en "goodiebag" med noen vareprøver, og en gratis neglefil i glass. Supert, for det er den typen neglefil jeg liker best! Dermed kan jeg glatt anbefale Eleven videre med god samvittighet, og jeg kommer nok til å handle derfra fler ganger. Smile

Posted by Shamini on March 6, 2009 – 8:26 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
  1. Eleven er en av mine favoritt sider! Ikke akkurat den billigste,men så mye fint daSmile At tollgrensa bør heves,burde ikke være en diskusjon engang..200 kr da!?Frown

    cherryblossoms siste bloginnlegg: Favoritt leppomade: MAC Tendertone Lipbalm

  2. De har godt utvalg, og det likte jeg. Ikke de billigste nei, men det at de ikke er så langt unna, og sender hurtig, veier opp for det for min del. Tollgrensa er helt ræva, for det er nesten ingenting som koster under 200,- kroner – og når butikkene i tillegg opererer med frakt, så blir en jo ruinert av å bestille en og en vare. På en annen side blir en jo ruinert av dette idiotiske gebyret som kommer i tillegg ved forenklet tollbehandling også.

  3. Jeg har Too Faced sin “The Little Pink Book”, jeg elsker den! Riktig nok har jeg aldri sminket meg med innholdet, jeg bare sikler på coveret til “boken”, jeg Razz

  4. Jeg hadde faktisk ikke sett den, eller lagt merke til den, før nå – jeg måtte jo sjekke hvordan den så ut. Skjønner godt at du liker den, den var jo kjempesøt! Too Faced har fler paletter jeg kunne tenkt meg, fordi de ser kule ut, men de inneholder så mye jeg aldri kommer til å bruke, så da er det vel bedre å styre unna kanskje. Holder på å sette sammen mine egne MAC-paletter nå! Smile


Leave a comment

No trackbacks yet.