dysfunksjonell.no
5Mar/090

EOTD: M·A·C Goldmine og Rule

Det er vel ikke akkurat noen hemmelighet at jeg liker å tone ned sminken min, og at jeg bruker sminke for å fremheve øynene, men jeg følte meg drisig når jeg idag fant frem "Goldmine" og "Rule", begge fra MAC. Resultatet ble overraskende kult, men dessverre kommer det ikke spesielt godt frem på noen av bildene. Det øverste er tatt innendørs, mens det andre er tatt ute i dagslys. Det blir ikke siste gangen jeg bruker denne kombinasjonen, så det kommer både fler og bedre bilder etterhvert!

Øyenskygge:
Urban Decay Primer Potion
MAC Goldmine
MAC Rule

Mascara:
L'Oréal Double Extend Beauty Tubes Mascara

Kajal/Eyeliner:
Urban Decay 24/7 Glide-On Pencil: Zero

Foto: © Shamini Thevarajah '09

Posted by Shamini on March 5, 2009 – 9:39 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. Kjempe pent! Du har overhode ikke noen grunn til å klage på øyenfargen din iallefall, jeg vil også ha brune! Mere sminking og mere bilder er helt klart ønskelig fra min sideWink

  *gla i*

  Bodils siste bloginnlegg: Beskyttet: Tired of not to be myself

 2. Aaw, tusen takk vennen! Brune øyne er kjedelig, du kan iallfall forandre dine som du måtte ønske – dessuten har du den lekreste blåfargen en kan ønske seg. Sminking og bilder kommer, idag skaffa jeg meg en überkjekk “verktøykasse” fra Clas Ohlson med 19 skuffer i gjennomsiktig plast – I *heart* it! Lett å organisere, og superenkelt for meg å be om.. skuff nummer 3 fra venstre, når jeg trenger noe. Grin

  Synd det ikke ble noe av idag, men sånn går det når begge to er noen skikkelige sjuklinger. Vi får ta det igjen snart, for jeg savner å henge med deg! Masse glad i. *smask*

 3. Åh, nydelig! Og du har de vakreste øynene og laange vipper! :beundre:

  neglelakkmanis siste bloginnlegg: NOTD China Glaze Orange Marmalade

 4. Jeg blir litt satt ut av sånne komplimenter, og vet ikke helt hva jeg skal svare. Tusen takk! Grin

 5. Lekkert! Slutt å vær så flink! Razz

  sv: Velg quick edit på posten du vil ha som sticky, så er det en sånn firkant man må huke av helt til høyre, sammen med “allow comments” og “allow pingbacks” eller hva det nå står. Og ja, den heter selvsagt “make sticky” Wink

  Marias siste bloginnlegg: Postkontorets skatter

 6. Unnskyld? Nei, men seriøst.. det er ikke vanskelig. Velg deg to farger, og bland godt sånn at du ikke får et skille/synlig overgang mellom de to. Er ingen sak i verden. Smile Takk for kompliment! Grin

  Haha, det har aldri falt meg inn å sjekke under “quick edit” om det stod noe spennende der, så jeg har lett meg halvt ihjel etter noe som kunne gjøre postene mine sticky. Jada, det skal ikke være greit.. Takk for hjelpa!

 7. Oj! Det var kjempepent! Jeg elsker sånne farger. Utrolig så fint du får til eyeliner!Grin

  cherryblossoms siste bloginnlegg: Favoritt leppomade: MAC Tendertone Lipbalm

 8. Tusen takk! Smile Jeg ble også positivt overrasket over hvor godt fargene faktisk fungerte, både sammen og på meg. Når det gjelder eyeliner er jeg ikke helt enig med deg – denne gangen ble det bare med våtlinja, for jeg turte ikke sjanse på å ødelegge øyenskyggen med eyeliner overalt. Grin


Leave a comment

No trackbacks yet.