dysfunksjonell.no
3Mar/090

Shopaholics Unite

shopaholic (plural shopaholics)

1. One who shops very frequently.
Shopaholics lose a lot of their money and possibly go broke because they've spent it all.

2. Common term applied to someone suffering from oniomania.

Sakset fra Wiktionary

Nå er det brått blitt trendy å ha en aldri så liten "butikk" ved siden av bloggen sin, så jeg lurte på om jeg skulle kaste meg på bølgen. Ikke fordi jeg er så sabla trendy, men fordi jeg har endel stasj liggende som sikkert kunne kommet til langt bedre nytte hos noen andre. Utvalget blir ikke enormt, det kommer for det meste til å bestå av sminkeartikler og neglelakk. Det hender jeg er litt entusiastisk når jeg handler, og da hender det at jeg får med meg litt mye av det gode, eller farger som ikke passer til meg. I tillegg må du gjerne si fra om det er noe spesielt du er på utkikk etter, for siden jeg stadig handler et eller annet fra utlandet er det en god sjanse for at jeg kan skaffe det du måtte ønske deg. Frakt og eventuell toll deles på alle artiklene i samme forsendelse, men i slike tilfeller må du huske på at jeg dessverre ikke rår over leveringstidene.

Det jeg til enhver tid har tilgjengelig vil du finne enten ved å klikke deg inn i kategorien "Shopaholics Unite", eller benytte deg av fanen ved samme navn, som kommer øverst på alle sidene. Frakt kommer i tillegg til oppgitt pris (se Posten Norge for mer informasjon), og du velger selv om du vil ha varene tilsendt som brev eller pakke (kan spores). Velger du brev er du selv ansvarlig om pakken skulle bli borte i posten. Betalingsmåter vil trolig bli forskuddsbetaling, postoppkrav (+69,-) eller kort via Paypal.

Salgsvarene vil selvsagt være nye, og ubrukte! Grin

Posted by Shamini on March 3, 2009 – 12:48 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. Butikk er moro! Er jo en fabelaktig måte å kvitte seg med ting man ikke bruker/har brukt da. Er jo bedre enn at det skal støve ned eller bli kastetRazz

  cherryblossoms siste bloginnlegg: Oversikt over nettbutikker

 2. Gjør det! Det er både gøy og, selvfølgelig, lønnsomt Smile

  Marias siste bloginnlegg: Oh, Sam!

 3. Om det blir så lønnsomt vet jeg ikke, var egentlig ikke det som var intensjonen heller – men det hadde vært greit å få tilbake det jeg har brukt på stasj, når jeg ikke bruker det selv. Snart kommer det noen übersøte lip balms i ymse smak og utforming, og kanskje et par MAC øyenskygger for den som er interessert i denslags. Wink

 4. Jeg er ute etter en silig veske til min 15`laptop,
  men er ikke så garva i å bestille fra..unitenSmile
  Noen gode ideer?

 5. http://www.coolcomputerbags.com/detail.aspx?ID=274
  Hadde himla lyst på denne, men er det safe å handle der?
  Smile

 6. Jeg har ikke bestilt sånne ting fra utlandet, da de har en tendens til å ligge på rundt samme pris her til lands. Jeg skjønner dog godt hvorfor du kunne tenke deg den der, den var kjempetøff, og ser ingen grunn til at du ikke skulle. Ser de sender utenlands, så da er det vel bare å maile dem for å spørre om frakt (det er greit å dobbeltsjekke før du bestiller for å unngå bakoversveis), og bestille! Husk på at du kommer til å få krav på moms fra Tollvesenet i tillegg.

  Personlig har jeg aldri vært redd for å bruke kortet mitt på nett, eller handle fra nettbutikker, så der kan jeg ikke svare deg – men jeg kan iallfall si at jeg helt sikkert ville handlet derfra selv. Butikken gav et godt inntrykk iallfall. Lykke til! Smile

  Shaminis siste bloginnlegg: Shopaholics Unite


Leave a comment

No trackbacks yet.