dysfunksjonell.no
2Mar/090

Mentos® Fresh Cola

Mentos® Fresh ColaJeg har så lenge jeg kan huske vært stor fan av godteri med colasmak, og jeg ble alltid like henrykt hver gang pappa kom hjem med noe nytt som jeg ikke hadde smakt før. Til mammas store fortvilelse pleide han ofte å komme hjem med godteri til meg, nemlig. Jeg husker også godt når jeg var såpass liten at jeg ikke skjønte forskjell på "cola" og "kola", og hvor ubeskrivelig skuffet jeg ble når jeg oppdaget at det jeg nettopp hadde puttet i munnen smakte karamell, og slett ikke cola. Snakker om nedtur!

Nå har imidlertid Mentos® kommet med en ny variant kalt "Fresh Cola", og jeg kunne selvsagt ikke la den gå hus forbi, selv om jeg ikke er noen stor fan av Mentos® sånn egentlig. Idag hadde endelig Ultra fått den inn, så Øyvind hadde med seg en hjem til meg. Selve mentosen har lysebrune spetter, og ser egentlig ikke veldig innbydende ut. Den både lukter og smaker cola, som gir den et pluss i min bok - og den minner igrunn veldig om sånne tynne firkanta "stenger" man fikk kjøpt før i papir med snurr i begge ender, husker ikke hva de het. Jeg kan godt se for meg at man kan bli avhengig av denne, og da er det vel rimelig sikkert at den ikke blir værende på markedet særlig lenge.

Løp til nærmeste butikk, og test den om du liker godteri med colasmak! Smile

Posted by Shamini on March 2, 2009 – 4:51 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. Jeg elsker cola smak på godis, denne skal jeg sannelig prøve. Det tar sikkert dog et år før den er å finne her på Ødelandet!!!!HUMBURG!!! Noen som vil sende meg en liten mentos smakeprøve eller? hehe

 2. hmmm det lät ju gott, varför har inte jag sett såna.

  kramis på dig

  Lindas siste bloginnlegg: V 39

 3. Enda et argument for å få Ultra over til vestlandet, ja…

  PoPSiCLes siste bloginnlegg: Hvor dum må man være for å være fanatisk religiøs?

 4. Har smakt disse nå, vet ikke om jeg er så veldig frelst akkurat, var greit nok, men blir vel neppe å løpe på butikken for å kjøpe flere når jeg blir fri Wink

  Andrés siste bloginnlegg: Oppdateringer


Leave a comment

No trackbacks yet.