dysfunksjonell.no
28Feb/090

Min begynnende MAC-samling

Litt av grunnen til at jeg slo fra meg å handle Kat Von D-makeup var altså at jeg heller ville handle litt av det MAC tilbyr. Det er jo litt greit å bestemme seg for noe man skal ha, istedet for å handle absolutt alt - selv om sistnevnte er mye morsommere! Nå har jeg faktisk funnet to selgere på nett som tilbyr autentisk makeup fra blant annet MAC, og jeg har egenhendig sjekket ut at dette er tilfelle. Siden jeg var veldig usikker på hvorvidt produktene var ekte, man skal jo ikke ta alt man leser for god fisk, bestilte jeg fem øyenskygger + to ulike "mineralized eyeshadows" for å sjekke ut disse to selgerne. Jeg har sjekket disse mot alle kjente kjennetegn på fake vs. ekte MAC, og de er 100% autentiske.

MACBakerst fra venstre: Meet the Fleet, Star by Night, Blue Flame, Parrot og Post Haste

MACF.v.: Mineralized Eyeshadow Electro Flash: Hot Contrast og Red She Said: Danger Zone

Jeg har også fått de tomme MAC-palettene jeg bestilte, og jeg har kjøpt en rull med magnettape fra Clas Ohlson til 49,- kroner. Disse fem øyenskyggene skal nemlig "depottes", altså tas ut av originalemballasjen, og settes inn i en palett. Hvorfor? Paletten er mye greiere for å ha alt samlet på en plass, og det er lett gruppere farger. OBS! Hvis du har planer om å gjøre som meg, så vær oppmerksom på at selv om selve paletten er magnetisk, så må du feste en magnet bakpå hver av øyenskyggene som skal sitte - ellers vil de ramle ut. Nå vet jeg ikke om dette gjelder for MAC i Norge, men ta vare på den tomme emballasjen. I USA kan man nemlig levere tilbake de tomme boksene til resirkulering, et konsept som kalles "Back to MAC", og for hver 6. boks får man en gratis leppestift i ønsket farge som takk. Et kjempeflott konsept, syns jeg.

Kan noen bekrefte om "Back to MAC" gjelder i Norge også? Smile

Foto: © Øyvind H. '09

Posted by Shamini on February 28, 2009 – 3:57 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. Mmmmh, Mac… Yum *sikle*

  sv: Så bra at du likte det Smile Smile

  Marias siste bloginnlegg: KONKURRANSE!

 2. Nyyydelig! Jeg driver å venter på noen prøver nå. Er noen farger jeg vil teste ut før jeg bestemmer meg for å kjøpe deSmile MAC er herlig!

  cherryblossoms siste bloginnlegg: I Love Spring!

 3. Maria:
  Mhm, my thought exactly!

  cherryblossom:
  MAC rocker bigtime! Du venter på prøver, sier du? Er det MAC Pigments eller? Har planer om å “swatche” de som er nevnt i innlegget etterhvert, og ta noen EOTDs med litt forskjellig – men jeg er vel det man gjerne kaller treg.. Wink Det kommer!

 4. Hihi samlingen din begynner å bli ganske stor nå hvis jeg ikke tar feilSmile Jeg må vel få testa ut om jeg selv ikke kan få brukt øyenskyggeSmile Men må vel få knota meg til å få handlet noe førstRazz

  Lenes siste bloginnlegg: PC

 5. Jo, samlingen min vokser nå – jeg lar meg så lett forføre av farger, og jo sterkere fargene er, jo mer må jeg ha dem. Du får si fra om du trenger noen tips, har testa ut litt av hvert når det kommer til akkurat øyenskygge. Smile

 6. MAC Pigments ja. Genialt med prøve krukker!Smile Gleder meg til EOTDGrin

  cherryblossoms siste bloginnlegg: Meg vil ha!

 7. Er mange flotte pigmenter å få tak i der ute, bare så synd at jeg ikke liker øyenskygge i løs form. Jeg syns det blir for mye søl, men nå har jeg funnet utstyr og tutorials for å presse pigmenter – og da ser jeg for meg at en ny verden åpner seg for meg. Smile Du kommer til å poste EOTD, ja?


Leave a comment

No trackbacks yet.