dysfunksjonell.no
26Feb/090

Brushes Galore!

MAC 217, 219, 224, 239Disse fire, flotte sminkekostene er endel av min stolte makeupsamling - og de bidrar alle til å gjøre sminkingen til en drøm, iallfall syns jeg det. De er alle fra MAC, og er perfekte til å legge øyensminke med. Som veldig mange andre produsenter har MAC et virrvarr av koster å velge mellom, men har du disse fire trenger du strengt tatt ikke fler - foruten 208 kanskje. Jeg må likevel understreke at smaken er som baken, og at det viktigste er å finne koster som du føler deg komfortabel med, og liker å bruke. Tidligere har jeg brukt noen av Body Shops koster, men de klarer jeg liksom ikke helt å bli venn med - jeg syns de er for stive. Eye Kabuki-kosten fra Everyday Minerals er magisk, men personlig har MACs koster blitt min absolutte favoritt. Beklageligvis er MACs koster dyre, så det gjelder å ta godt vare på dem sånn at de lever lengst mulig.

Hvordan rengjøre kostene:
Du tar litt EVOO (olivenolje) på kosten, og på et husholdningspapir, for å løse opp sminken som sitter i kosten. Gni den godt av mot papiret til den ikke slipper mer farge, og vask den deretter forsiktig med litt babysjampo. Eventuelt kan du skumme opp en helt vanlig kjøkkensvamp og gni kosten mot den til den ikke slipper mer farge - husk å skylle godt for å få vekk alle såperestene. Form til slutt kosten med fingrene, og la den ligge til tørk på en håndduk. Passer på å ikke få vann opp og forbi metallet, for da vil vannet gjøre at kostene dine ruster, og limet vil gradvis løses opp.

Vær ellers snill med kostene dine, og oppbevar dem støvfritt.
Takk til Delirium~ og MakeupGeek for tips! Smile

Foto: © MAC Cosmetics

Posted by Shamini on February 26, 2009 – 11:20 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
  1. Nice! Jeg er fornøyd med børstene fra Body shop, heldigvis kan man vel kansje si, de koster iallefall ikke så utrolig mye. Har også fått to børster fra EM nå, og de er jeg også kjempe fornøyd med.

    Bodils siste bloginnlegg: United States of Tara

  2. Body Shop-kostene koster nok de også, men jeg har egentlig aldri likt dem – selv om det er nettopp en Body Shop-kost jeg har brukt helt frem til nå. Jeg vet ikke jeg, føler liksom at de poker meg mer enn de gjør godt. EDMs koster er superdeilige, så de skjønner jeg godt at du er fornøyd med – og det er jeg glad for, siden det er min “feil” at du shoppa der. Wink

  3. Veldig bra utvalg av koster må jeg si!Smile Har du prøvd eyeblending kosten til Bobbi Brown? Anbefales strektSmile

    cherryblossoms siste bloginnlegg: Bilder: MAC Sugarsweet collection

  4. Nei, jeg har ikke testet ut noen av Bobbi Browns koster, foruten hennes “Ultra Fine Eye Liner Brush” – som er genial sammen med Long-Wear Gel Eye Liner, også fra henne. Smile Etter å ha prøvd MACs er jeg veldig usikker på om jeg noen gang kommer til å bruke noen andre koster – så godt liker jeg dem!


Leave a comment

No trackbacks yet.