dysfunksjonell.no
24Feb/090

Canon EOS 450D

Canon EOS 450DSom allerede nevnt, er dagen idag dagen for noe nytt. For jeg har vært en tur i byen, for første gang på altfor lenge, og der adopterte jeg et Canon EOS 450D. Mitt eget speilreflekskamera! Det var ikke et impulskjøp, men noe jeg har snakket om i veldig lang tid. Jeg har lenge visst hvilket merke og modell jeg ville ha, og sjekket en god del tester og informasjon på nett - noe man igrunn burde når det er snakk om såpass mye penger. Det ble et såkalt kit, med kamerahus og objektiv til pakkepris, og jeg valgte å kjøpte det hos en lokal fotobutikk for enkelhets skyld når det kommer til evt. reklamasjoner, garanti og denslags. Selgeren var en svært hyggelig mann, som faktisk gav meg kameraet til samme pris som kommende mars-kampanje (-400,- kroner) - i tillegg til gratis fremkalling av 50 bilder.

Jeg er lykkelig, og nå kan jeg stille med knallbra bilder sammen med Bodil og hennes flunkende nye Nikon D60. Kanskje Øyvind kan ta noen bilder av meg som jeg faktisk blir fornøyd med selv, og kan bruke til noe vettugt? Dessverre har jeg ingen pelsball(er) å fotografere i skrivende stund, men jeg er iallfall klar om det skulle bli småtteri i huset med tider og stunder - ja, en liten firfoting altså. I mellomtiden får det bli både NOTDs og EOTDs, og når våren kommer skal jeg ut i finværet for å ta bilder av byen!

Posted by Shamini on February 24, 2009 – 12:23 AM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. Gratulerer enda en gang, og velkommen etter må jeg vel nesten si. Jeg håper du blir like fornøyd med ditt som jeg er med mitt. Er plutselig utrolig morro å ta bilderWink Gleder meg til å se resultatet av att du har fått dette i husSmile

  *kose*

  Bodils siste bloginnlegg: MGP

 2. Gratulerer, jeg har steinaldermodellen 300D.

  neglelakkmanis siste bloginnlegg: NOTD Nubar Lemon Sorbet

 3. Jeg er ikke misunnelig! Nehei! For jeg har nemlig tenkt meg Nikon. Tenk! *murmle*

 4. Bodil:
  Tusen takk! Joda, jeg vet.. det var bare det at det var litt mye penger, og det er så mye annet jeg også vil bruke penger på. Men så var det dette med å ta bilder av ting, deriblant disse andre tingene jeg vil bruke penger på, og det er jo ikke noe morsomt uten et samarbeidsvillig kamera! Ond sirkel, det der.

  neglelakkmani:
  Hjertelig takk! Steinaldermodell er ingen hindring, så lenge det funker bra, og det ser det virkelig ut som at det gjør om man skal bedømme ut fra bildene dine! Smile

  Licota:
  *suss* Wink

  André:
  Takk vennen! Kos å se deg her igjen. Smile

 5. Grattis med nytt kamera! Grin

  Nå som du er i shoppingmodus, skader det vel ikke å nevne at HK-smykkeklokkene har kommet inn? Se i salgsbloggen for mer infoWink (åh, egenreklame, det er så digg!)

  Marias siste bloginnlegg: Oscarkjolene og litt til

 6. Grats!

  Jeg må si at jeg er ganske så fornøyd med mitt Canon 300D, selv om det jo er uhorvelig utdatert pr. i dag Smile

  Dog – jeg vil anbefale deg å investere i et nytt objektiv så snart du får/har råd – det mefølgende kit-objektivet er… sugent, bare så det er sagt Smile

  PoPSiCLes siste bloginnlegg: Mulig skolemassakre i Sverige! Anonymous slår til igjen…

 7. Maria:
  Tusen takk! “Nå som jeg er..”, jeg trodde det var en vedvarende status med meg? Wink Var innom salgsbloggen din, men jeg fant ikke noe info – er det jeg som er blind?

  Ørjan:
  Many thanks, dude! Jeg tviler egentlig på at jeg trenger noe annet enn standardobjektivet så lenge, men kanskje en gang senere. Smile

 8. Hehehe, du er vel egentlig det, jaRazz Nå kan du se Grin

  Marias siste bloginnlegg: Oscarkjolene og litt til

 9. Er det lov å spørre hva herligheten koster? Jeg har med tid og stunder lyst til å kjøpe et, så jeg er spent på å høre om du er fornøyd med ditt og se bilderesultater. Wink

 10. Siri:
  Canon EOS 450D får du for 5999,-hos MPX.no – og da mener jeg kit-versjonen med et 4GB minnekort. Du kan selvsagt kjøpe kamerahuset og objektivet hver for seg, men jeg er usikker på om det spiller noen stor rolle på prisen. Smile

 11. Misunnelig!!
  Men gleder meg masse til å se bildene du kommer til å ta!Smile
  Kamera OG MAC øyenskygger i posten…for en fin dag,you lucky girl!Smile

  cherryblossoms siste bloginnlegg: MAC sugarsweet

 12. Et nytt objektiv kan absolutt være greit å koste på seg, men til vanlig bruk fungerer kit-objektivet mer enn greit nok. Det jeg uansett vil anbefale deg å kjøpe om du ikke har gjort det enda er et UV-filter. Nesten så jeg vil si det er idioti å ikke ha. Det er ei billig forsikring om kameraet skulle være så teit å gå i gulvet.

  Linnjs siste bloginnlegg: Wanted, dead or alive

 13. Hurra! Over 1500 kroner billigere her, så dette må planlegges. Først må jeg tjene pengene så klart, men jeg har skikkelig lyst på.

 14. cherryblossom:
  It’s a beautiful day, baby!

  Linn:
  UV-filter hørtes igrunn smart ut. Kommer ikke til å kjøpe nytt objektiv før jeg ser at det trengs, men da kan det jo hende at jeg spør deg om råd – om det er greit? Ellers håper jeg bare at kameraet mitt er såpass intelligent at det holder seg i ro, og unngår gulvet. Wink

  Siri:
  Det Store Utland er tingen, det er jo det jeg sier. Og prisen jeg gav deg er den laveste prisen jeg har sett så langt, du får det til både 1000,- og 2000,- kroner mer. I ♥ Canon!

 15. Hehe, bildene i bloggen er faktisk tatt med et lite Olympus kamera. Orker ikke dra frem speilrefleksen for sånt småtteri. Wink Jeg har to kamera fra Olympus, de tar utrolig flotte bilder.

  neglelakkmanis siste bloginnlegg: NOTD Nubar Lemon Sorbet

 16. Grattis med flott kamera! Det blir sikkert moro.

  Lurer på om du har glemt noe? Pay It forward-avtalen vår?

  CamKarMirs siste bloginnlegg: Slankere 2009 – Jeg er på kjøret

 17. neglelakkmani:
  Makan, jeg trodde det var speilreflekskameraet ditt, jeg! Olympus hadde jeg både som gammelt kamera med film, og som mitt (mitt og mamma) første digitalkamera, men jeg ble liksom aldri fortrolig med det. Dessuten liker jeg ikke at knappen liksom ligger inni en sånn ramme, det funker så dårlig med litt lengde på neglene, syns jeg.

  CamKarMir:
  Takk skal du ha. Smile Som jeg svarte deg sist du kommenterte, så har jeg absolutt ikke glemt det – men i og med at jeg må ut og frem med rullestolen min, så er jeg nødt til å vente til været blir såpass at jeg kan tusle litt rundt for å finne passende gaver. Pat It Forward blir derfor satt i effekt så fort det slutter å snø ute, og vi ikke ser de forbaskede issvullene mer for i år. Smile


Leave a comment

No trackbacks yet.