dysfunksjonell.no
23Feb/090

EOTD: L’Oréal ColorAppeal

Dagen idag er dagen for noe nytt, på mange vis. Jeg tar nemlig sjansen på å poste et aldri så lite EOTD idag! Hvorfor? Vel, når jeg skriver så mye om makeup som jeg har begynt å gjøre, så er det vel på tide å vise fram at jeg bruker stasjet mitt også. Jeg må bare beklage at bildet er litt "nakent", men jeg bestemte meg for å utelate øyenbrynet - da dette for tiden er litt uregjerlig.. videre har jeg ikke helt kontrollen på denne nye og fancy mascaraen min enda, og jeg liker ikke denne fjortislooken det gir å ha for mye mascara på. Jeg brukte ikke highlight under brynet, som jeg selvsagt burde ha gjort, men jeg prøvde å gå for en relativt "usminket" look. Til påføring av selve øyenskyggen brukte jeg MAC #239, en aldeles genial øyenskyggekost, spør du meg. Jeg skjønner godt MakeupGeeks der ute som sier at de ville giftet seg med denne, dersom det var mulig - så bra er den.

Øyenskygge:
L'Oréal ColorAppeal TrioPro: 308 Plum

Mascara:
Max Factor Falsh Lash Effect: Black

Kajal/Eyeliner:
Urban Decay 24/7 Glide-On Pencil: Zero

Foto: © Shamini Thevarajah '09

Posted by Shamini on February 23, 2009 – 7:16 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. Gratulerer med din første EOTD! Med et veldig vellykket resultatSmile Likte fargen!

  cherryblossoms siste bloginnlegg: Too Faced: Naughty or Nice

 2. Tusen takk for kompliment, cherryblossom! Smile Jeg er ingen fan av rosa, men når det kommer til øyenskygger faller jeg stort sett tilbake på rosa/lilla eller brun/bronse. Disse små billig-palettene fra VITA er kjempefine, og kommer i fler flotte farger – men en skikkelig kost er et must.

 3. Helt enig med Cherryblossom, veldig vellykket resultat. Du har noen helt sinnskyke øyevipper, positivt ment selvfølgelig. Lange og fyldige *misunne*

  Lindas siste bloginnlegg: Dagens sitat

 4. Tusen takk, Linda! Da burde jeg vel kanskje ikke si høyt at jeg har lyst til å teste falske øyenvipper? Selv blir man aldri fornøyd, jeg syns alltid de peker alle andre veier enn den veien de skal – men det er kjempekos å høre at andre syns det ble bra! Grin

 5. Nydelig! Jeg bør holde meg borte for jeg har tatt meg selv i å kjøpe øyenskygger og paletter, jeg som ikke sminker meg hver dag engang. o_O

  neglelakkmanis siste bloginnlegg: NOTD Nubar Lemon Sorbet

 6. Jeg bruker ikke sminke hver dag, jeg heller – men når jeg oppdager hvor lett det går med rett og bra utstyr, så frister det absolutt til å sminke seg langt oftere. Smile Tusen takk for kompliment! Smile


Leave a comment

No trackbacks yet.