dysfunksjonell.no
21Feb/090

I heart M·A·C Cosmetics

Akkurat nå ønsker jeg meg én ting, nemlig at MAC får en avdeling i Trondheim. Jeg har faktisk lagt Kat Von D-makeupen på hylla, da det ble for komplisert å handle fra Sephora, selv med MyUS-adresse. De krever nemlig også at man har amerikansk kredittkort, og det gidder jeg rett og slett ikke fikse så lenge jeg ikke har virkelig behov for et. MyUS har en tjeneste hvor de tilbyr seg å betale for deg, og så betaler du dem tilbake - mot en avgift, såklart. Det blir for mye stress for min del, og jeg tviler på at det vil lønne seg. MAC er også en av disse butikkene som ikke sender ut av landet, og den nærmeste (og eneste) butikken her til lands befinner seg på Glasmagasinet i Oslo. Enkelt? Nei. Så her sitter jeg da, og kan ikke se meg mett på disse fantastiske fargene MAC tilbyr. Dessverre har jeg sett veldig mange, nesten altfor mange, skrekkeksempler hvor folk har blitt lurt på eBay - enten av selgere som selger fake produkter som ekte med overlegg, eller selgere som rett og slett tror at de selger ekte vare - som gjør at det er et tonn med ting å passe på om man likevel velger å handle fra eBay. Jeg kan ikke si at jeg liker det, og jeg er veldig skeptisk, men jeg anser eBay for å være min eneste løsning om jeg skal få klørne i MAC-stasj. Etter mye om og men har jeg klart å finne frem til et par selgere som bedyrer at de selger ekte vare, og med det kan jeg iallfall trøste meg med at dersom det skulle vise seg å likevel være fake, så har jeg min fulle rett til å melde dem både til eBay og til Paypal - som da erstatter utleggene mine.

Uansett, det er så mange sinnssykt flotte farger der ute, og jeg kjenner at jeg vil ha dem alle sammen. Det sier seg dog selv at det ikke går an å gå til anskaffelse av fler hundre forskjellige øyenskygger, men kanskje 90..? Neida, jeg tuller bare. Grin Takk en-eller-annen for at det er øyenskygger jeg obsesser med, og ikke feks. mascara som går ut på dato - øyenskygger er jo herlig evigvarende, og så kan de jo kombineres i det uendelige! I skrivende stund har jeg funnet tre ulike eBay-selgere som jeg har planer om å teste ut om er genuine eller ei. Dersom de er, så kommer jeg garantert til å handle litt forskjellig fra disse, da de blant annet tilbyr endel farger som enten bare er gått ut av sortimentet (discontinued), eller farger som er tilgjengelige i en kort periode bare (limited edition).

Det jeg egentlig skulle fortelle om, før jeg sporet fullstendig av, var jo at jeg fant ut at MAC har slike MAC Pro Pan Palettes for salg i utvalgte butikker. Disse skal visst være vanskelige å få fatt i, men jeg har da klart å finne meg et par stykker likevel. Dette er altså tomme paletter med plass til enten 15 av MACs egne øyenskygger, en såkalt "quad" med plass til 4 av MACs egne øyenskygger, eller en som rommer hele 6 av MACs egne blush. Det fantastiske med disse er at de er magnetiske, sånn at du ikke trenger noe hokus-pokus for å holde øyenskyggene i paletten, og det beste av alt er jo at du kan sette sammen din egen palett! Om du bruker opp en farge, så er det bare å bytte den ut med en ny, eller erstatte den med en annen - og paletten er god som ny. Det er vel ikke bare jeg som irriterer meg over at en palett generelt inneholder altfor mange farger som ikke blir brukt? Selv holder jeg meg stort sett til ulike bruntoner, noe rosa, lilla og en sjelden gang litt blått. Nå derimot ønsker jeg meg igrunn alt fra skarp gul i matt finish til svart med skimmer! Så da er det vel igrunn bare å hive seg rundt, og sette opp en nøye planlagt oversikt over hvilke farger som over tid skal få plass i palettene mine.

Forresten, vet noen hvor jeg kan få tak i små runde, helt tynne magneter?
Alle tips mottas med takk! Smile

Posted by Shamini on February 21, 2009 – 6:05 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. Takk Licota! I’m already ahead of you, og har bestilt noen fra Panduro – så får vi se om de er brukbare. Sjekka Panduro, Clas Ohlson og Binders, men jeg ble liksom ikke helt overbevist av noen av dem. Vi får se, har mest tro på Panduro sine til mitt bruk. Smile

 2. Det som går an, vøtt, er å bestille en hel masse drit til min adresse, og så videresender jeg alt i en pakke for deg og merker med gave. Mange av merkene har egne UK-nettbutikker. Wink

 3. Mener du det, Siri? Det hadde vært sinnssykt snilt gjort av deg! Grin Jeg lover dog å ikke misbruke deg, kun i de tilfellene jeg ikke klarer å ordne det på annet vis. Er man uhelbredelig shop-o-holiker, så er man.. Wink Grin

 4. Du er ikke alene om å ønske deg mac til trondheim! Skjønner ikke hvorfor det ikke finnes,så bra som mac selger!? Er maaasse sminke derfra jeg ønsker meg,men ikke tar sjansen på å kjøpe på ebay…så det blir å vente til en evt oslo tur daRazz Vil ha mac til trondheim NÅ! BastaWink

  cherryblossoms siste bloginnlegg: Oversikt på hvordan legge sotede øyne

 5. Esthetique pleier å sende til kunder utenbys når man ringer og spør pent. Så ta deg en telefon til MAC-counteren du og hør om de vil sende deg støff –

 6. Det finns ett alternativ till MyUS där du INTE behöver ett amerikanskt kreditkort, nämligen

  https://www.international-orders.com/

  Ledsen om jag leder dig djupare in i smink-träsket Wink

 7. Delirium:
  Jeg er egentlig klar over det, og har et spørsmål liggende inne hos dem som jeg håper de tar seg tid til å svare på imorra. Utålmodig som jeg er. “Problemet” er jo at de normalt sender i postoppkrav, og dette tar de 110,- kroner for – for ikke å snakke om at MAC koster endel i utgangspunktet. Har spurt om muligheten til å forskuddsbetale, så vi får se hva svaret blir. Smile

  Rigmor:
  Jeg skal sjekke linken du gav meg, for jeg syns egentlig MyUS tar seg litt for godt betalt, selv om jeg er svært takknemlig for servicen deres. Ikke unnskyld deg, jeg setter kjempestor pris på tipsene! Grin

 8. Vil bare si at MAC ikke befinner seg på Steen & Strøm – men på Glasmagasinet. Smile

 9. Og palettene til MAC skal ha magnet i dem, leste jeg meg til. Så man ikke skal trenge å bruke egen magnet i dem.

 10. Glasmagasinet ja, takk for rettelsen! Smile At MAC-palettene har magnet i seg visste jeg, men jeg forsto det sånn at man måtte ha magnet på øyenskyggen også, for å få den til å sitte. Kanskje jeg bare misforsto videoen, eller kanskje det gjaldt noe helt annet.

 11. Oi, jeg er treig til å svare, men seffern. Det er null problem, jeg mailer deg adressen min hvis du trenger den, så er det bare å si ifra når du har bruk for noe. “Problemet” blir jo at du må betale frakt to ganger, men frakt herfra til Norge (med mindre det er gedigne pakker) er billigere enn å sende post innenlands i Norge. Wink Og så slipper du jo å tenke på den teite tollgrensa.

 12. Jeg skal forresten sjekke ut en Lush-butikk i morgen. Vet ikke hvor stor den er, men gi lyd om du vil ha noe spesielt. Ser det er rimeligere her enn i Norge. Wink https://www.lush.co.uk

 13. ENIG! Mac til Trondheim!!

 14. Jeg vil og ha MAC i Trondheim. Jeg lengter etter å dra på MAC. D’:


Leave a comment

No trackbacks yet.