dysfunksjonell.no
19Feb/090

Smertehelvete

Etter nok en helt jævlig dag hva nakke- og hodesmerter angår, er jeg nå heldigvis sånn noenlunde oppegående igjen. Har vært rimelig stiv i nakken hittil idag, men nå virker det som om at det slipper taket, og jeg har ikke lenger det ekstreme trykket i hodet. Igår kveld var det så ille at jeg ikke klarte å holde tårene tilbake, og det sier litt, for smerte er noe jeg er vant til å takle. Jeg hadde plan B klar, som innebar å finne frem Paralgin Forte, men det slapp jeg heldigvis - jeg ble jo helt mongo i hodet da jeg måtte ty til Paralgin Forte i en hel uke sist sommer. Tror nok jeg har klart å pådra meg en strekk eller lignende, spesielt i og med at det er merkbart mindre vondt etter bare 2 dager med intense smerter. Heldigvis har jeg en fantastisk kjæreste, som passer på meg, og viser at han bryr seg med alt han gjør - og det hjelper utrolig mye, om ikke på smertene direkte, så iallfall på humøret og livsmotet.

Posten så sitt snitt til å komme med en aldri så liten oppmuntring til meg, nemlig hele tre pakker. Den ene var en liten en fra MakeupGeek, hvor jeg hadde bestilt en sminkekost og en øyenskygge i blyantform - såkalt Jumbo Pencil - fra NYX i fargen "Strawberry Milk". Øyenskyggen var mest en test, for jeg har hørt endel bra om disse, og med en pris på $3.75 (26,- kroner med dagens kurs) var det absolutt verdt et forsøk. Jeg bommet nok litt på fargen, for den er ganske lys rosa, og mot hudfargen min viser den nesten ikke - men til diskret dagsminke funker den nok perfekt. Deilig myk, og lett å legge på. Jeg er ganske sikker på at jeg kommer til å skaffe meg noen farger til med tiden, men ikke akkurat nå. Sminkekosten er en Sonia Kashuk™ Bent Eyeliner Brush - en ergonomisk vinklet eyeliner-kost, som følger øyets naturlige form, og gjør det mye lettere å legge på eyeliner i uansett form.

Resten kommer jeg tilbake til senere! Smile

Posted by Shamini on February 19, 2009 – 4:02 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. Huff,høres ikke godt ut med de smertene..Bra å høre at du er bedre i dag da i hvertfall! MakeupGeek har jeg aldri vært innom. Må sjekkes utSmile

  cherryblossoms siste bloginnlegg: Handleliste everyday minerals

 2. Sånne hode- nakkesmerter er så innmari onde! Får det selv også med jevne mellomrom… det er bare en ting å si: Auuuuuuu!

  Vivis siste bloginnlegg: Hurra – Jeg lever!

 3. cherryblossom:
  MakeupGeek er en kjempegenial side, iallfall syns jeg det! Jeg kan nesten ikke se meg mett på alle tutorialene, og jeg vet at jeg skal handle mer småtteri der etterhvert. Jeg likte den NYX Jumbo Pencilen kjempegodt, og vil ha den i fler farger.

  Takk for snille ord! Smile

  Vivi:
  Ja, jeg sliter med ekstremt stiv nakke, og må ta følgene av det rett som det er. Denne gangen var det dog ekstremt ille, av typen jeg er glad for at jeg ikke kan gå og slå hodet i nærmeste vegg – ellers hadde jeg nok gjort det. Jeg unner virkelig ingen å ha så vondt.

 4. God bedring! Smile

  En sånn eyelinerting tror jeg at jeg også må gå til innkjøp av, jeg treffer somregel øyeeplet istedet for mer passende steder… Razz

  Marias siste bloginnlegg: Jeg er forelsket!

 5. Takk Maria! Smile Nei, øyeeplet burde vel helst forbli usminket? Wink

 6. Usj, håper du har det bedre nå! God bedring!

  neglelakkmanis siste bloginnlegg: NOTD RBL Under The Stars

 7. Tusen takk! Formen er heldigvis på opptur. Smile

 8. Kjenner til sånne nakkesmerter og påfølgende hodepine jeg også. Ikke morro i det hele tatt. Uffe! *kosepå*

  Lindas siste bloginnlegg: Dagens sitat


Leave a comment

No trackbacks yet.