dysfunksjonell.no
18Feb/090

Vi drar till fjällen!

Dagen idag har vært den jævligste på lenge! Jeg har vært totalt ute av form, med tilhørende hodepine fra helvete. Skulle nesten tro jeg hadde vært på grøftefylla, men det begynner å bli en stund siden jeg drakk alkohol sist. Det kjentes ut som om at noen hadde hodet mitt i en skrustikke, som resulterte i at jeg sov i fire timer på ettermiddagen idag. Paracet hjalp ikke, Ibux hjalp litt - men nå ikveld har det heldigvis lettet endel, så jeg håper på en smertefri dag imorgen. De siste to ukene har vært merkelige, for jeg har liksom vært på en eviglang happy-trip. Jeg er forsåvidt det enda, akkurat nå er jeg bare sliten og trøtt. Jeg vet egentlig ikke hvorfor, for det har på ingen måte skjedd noe spesielt - eller utenom det vanlige, jeg er bare i veldig godt humør. Kanskje det er det at jeg ikke har NTNU å bekymre meg for lenger? Eller kanskje det bare er vissheten om en bedre fremtid. Noe er det iallfall, og jeg håper det sitter i lenge.

På søndag ettermiddag spurte Øyvind meg om vi skulle ta oss en tur til Sverige. Det er jo ikke så veldig langt til Åre, og nå har vi jo gått til anskaffelse av en søt liten fryser som rommer nok til at vi faktisk kan ta oss en liten handletur som lønner seg. Derfor bestemte vi oss for å kjøre dagen etter, altså mandag, og denne gangen helt inn til Åre sentrum, hvor vi ikke hadde vært før. Jeg hadde en vrangforestilling om at det var så langt tid, men turen tok ikke mer enn ca. 2,5 timer, og det var fint vintervær ute. Om man ser bort fra at Åre hovedsaklig er stedet for skigale nordmenn og svensker, så syns jeg det var en skikkelig koselig plass - og jeg gleder meg allerede til neste gang vi skal ta turen dit. Vi ble iallfall enige om at vi ikke skal dra til Storlien mer, for det koster så lite å kjøre 45 minutter ekstra til skikkelige butikker med litt godt utvalg, og Systembolag.

Ben & Jerry's Chunky MonkeyJeg føler det her er viktig å understreke at vi ikke drar til Sverige for å handle utelukkende fordi det er billigere, men både fordi det er koselig med en liten roadtrip, og fordi jeg ærlig innrømmer at jeg liker endel av de svenske matvarene mye bedre enn de norske. Jeg syns kyllingen smaker mye bedre, jeg liker varmkorv som man ikke får tak i her til lands, jeg foretrekker Fanta 6% og jeg syns svensk Coca Cola smaker bedre - selv om oppskriften angivelig er den samme. Når man i tillegg har vært smart nok til å ta med seg fryseelementer og thermoposer er det mulig å få med seg iskrem hjem, og fangsten ble komplett da jeg fant GB Glace Lakrits Puck og Ben & Jerry's Chunky Monkey! Systembolaget måtte også sjekkes ut, og vi fant noen flasker med rødvin som fristet - i tillegg til noen flasker forskjellig øl.

Posted by Shamini on February 18, 2009 – 12:29 AM

Comments (0) Trackbacks (0)
  1. Selger ikke 7eleven Ben&Jerry’s? Har hørt mye skryt om den, og må virkelig få kjøpt meg ei bøtte snart!

    Linnjs siste bloginnlegg: Livin’ in a winter wonderland

  2. 7-eleven har Ben & Jerry’s ja, men såvidt jeg har sett har de bare to typer. Kan selvsagt hende at forskjellige butikker har forskjellig utvalg, men jeg har bare sett “Cookies and Cream” (husker ikke eksakt navn) og “Chocolate Chip Cookie Dough” her i byen. Test den, jeg syns iallfall den er knallgod. Smile

  3. Håper formen din er bedre i dag! Smile

  4. Takk Licota, formen er bedre idag – men jeg er fortsatt noe stiv i nakken. Heldigvis har jeg ikke spesielt vondt i hodet, så jeg tror det går den rette veien. Smile *klem*


Leave a comment

No trackbacks yet.