dysfunksjonell.no
15Feb/090

Revlon ColorStay® Foundation

Revlon ColorstayJeg er svært glad for å ha Licota som venninne og "partner in crime" på generell basis, men når det kommer til makeup er hun bare helt uunnværlig! Akkurat som meg blir hun aldri lei av å snakke om makeup, og hun elsker shopping. Derfor kan vi alltid ty til hverandre, og snakke om hva vi har lyst på, hva vi har kjøpt og ikke minst hva vi planlegger å gå til anskaffelse av, når alle andre rundt oss himler med øya, og er møkk lei av å høre om foundation, øyenskygge, eyelinere og alt annet som hører med til moroa. De siste dagene har jeg sett video etter video med både tutorials og reviews på MakeupGeek, som jeg ved en tilfeldighet kom over på YouTube, da jeg lette etter en eller annen tutorial. La meg bare si at jeg er fullstendig fascinert over hvor lett Marlena hos MakeupGeek får alt til å se ut! Dette gav meg selvsagt ikke mindre lyst til å shoppe, og dermed ble det til at jeg gjorde som Licota, jeg anskaffet meg Revlon Colorstay® som skal være langt bedre enn MAC Studio Fix Fluid.

Siden jeg fortsatt ikke har noen som helst erfaring innen foundation og fargevalg tok jeg utgangspunkt i hva damen på Solsiden Spa sa, og derfor valgte jeg denne i "Natural Tan". Det er umulig å si om det var et bra valg før jeg får den i posten, men om jeg har bomma helt som vet jeg om iallfall et par stykker som helt sikkert kan bruke den istedet. Igjen, fordi jeg sliter med disse evinnelige blanke partiene i ansiktet, valgte jeg å gå for den som er beregnet på kombinasjonshud da den spesielle SoftFlex® formulaen skal kontrollere blankhet, og gi perfekt hud i opptil 16 timer. Det høres veldig forlokkende ut, ikke sant?

Prisen kom på $7.25 + frakt, som totalt ble 142,- kroner med dagens kurs. Jeg syns egentlig det er hårreisende å betale ca. 50,- for selve produktet, og hele 92,- kroner i frakt - men når det er produkter som ikke er å få tak i her hjemme, og som i tillegg ville kostet minimum 200,- kroner på det norske markedet, så syns jeg egentlig det er greit likevel.

Hele sammenligningen av Revlon ColorStay® vs. MAC Studio Fix Fluid ser du hos MakeupGeek.

Posted by Shamini on February 15, 2009 – 11:44 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
  1. Så spennede Grin Regner med du kommer tilbake med oppdatering når du har fått testet den ut..

    *Gla i*

    Bodils siste bloginnlegg: Nå er jeg rustet for tur!

  2. Oj,dyr frakt ja..men alt i alt veldig billig alikevel! Blir spennende å høre hva du synes!Smile

    cherryblossoms siste bloginnlegg: MAC sugar sweet collection

  3. Jeg snublet over to små prøve-tuber på den britiske ebay i min farge – all mine now! 5 ml i hver tube, og betalte 70kr. Grin


Leave a comment

No trackbacks yet.