dysfunksjonell.no
12Feb/090

Kat Von D by Sephora

Kat Von DDa har jeg funnet nok et spennende makeup-merke, som plasserer seg rimelig høyt på min egen "must-haves"-liste. Beklageligvis, eller kanskje jeg heller burde si heldigvis, koster dette merket litt, og det selges utelukkende hos Sephora - som ikke sender ut av USA. Hvorfor er det sånn at USA har mengder med knalltøffe webshopper som selger alt ei jente kan ønske seg - gjerne for en slikk og ingenting, om man sammenligner med norske priser - mens vi her til lands ikke har noen verdens ting? Greit nok, Steen & Strøm i Oslo har endel gode og spennende merker, men disse varene er kun tilgjengelig for jenter i Oslo. Hvor spennende er det for alle oss andre? Da hadde det virkelig vært fint å ha en rikholdig webshop tilgjengelig, men dengang ei. Jeg kunne nemlig tenkt meg et litt større utvalg enn det man finner hos H&M, Cubus og Vita, som stort sett alle selger såkalte middelmådige "billigmerker". Gi oss mer av de store, kule merkene som Bare Escentuals, Kat Von D, Bobbi Brown, MAC, Urban Decay osv.

Jeg oppdaget altså at Kat Von D, også kjent fra Miami Ink, og senere også L.A. Ink, har gått sammen med Sephora og fått sin egen makeup-kolleksjon. Kolleksjonen er prydet med hennes egne tatoveringer, og alle fargene har fått navn som betyr noe spesielt for Kat Von D selv. I et intervju med Sephora forteller hun litt om kolleksjonen sin, og litt om bakgrunnen til hvorfor hun har valgt designet og akkurat disse fargene. Selv skulle jeg ønske vi fikk se mer av Kat, og ulike looks med denne fantastiske makeup-kolleksjonen. I'm in love!

Signatur-paletten hennes er "Ludwig", oppkalt etter katten hennes, og den inneholder grønne, beige og brune toner. Personlig likte jeg "Beethoven" bedre da denne inneholder fler forskjellige farger, men jeg hadde selvsagt ikke takket nei om jeg fikk tilbud om begge. I tillegg finnes en tredje palett ved navn "Metal Orchestra", som inneholder blå, grå og svarte toner. Ellers får du selvsagt både eyelinere, leppestifter og andre skatter i samme kolleksjon, og den kan du selv sjekke ut her.

Hva gjenstår å si? Ingenting.
Kat Von Ds kolleksjon taler for seg selv!

Foto: Kat Von D

Posted by Shamini on February 12, 2009 – 5:24 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. Livet er urettferdig og Kat von D er verdens råeste dame. Nest etter deg og Birgitte, selvsagt. <3

  Idril Ceciies siste bloginnlegg: Joda, det skjer en hel masse.

 2. Tut å kjør sier nå bare jegWink

  Bodils siste bloginnlegg: Feil levering!

 3. Jeg -skal- til LA en dag og få tatovert den gamle kattepusen min av henne. Jeg har enda ikke sett noen andre enn henne som kan tatovere akkurat slik jeg vil ha pusen min.

 4. Idril-pus:
  Jeg har igrunn bare én ting å si, og det er right back atcha! Livet er dog ikke så urettferdig om man har en MyUS-adresse, eller kjenner noen “over there”, for da kan nemlig alt ordnes.

  Bodil:
  Åh, du er så slem, og samtidig så herlig! Wink

  Linda:
  Ja, det hadde vært noe. Skulle gjerne blitt tatovert av henne selv, men jeg vet ikke om jeg orker den laaange flyturen. NYC var på en måte langt nok i massevis for min del, men ja – det hadde vært ekstremt kult!

 5. Er det virkelig ingen annen måte å få tak i palettene hennes på, enn å kjenne noen i USA? Har utrolig lyst på Ludwig-paletten, synes fargene er kjempefine, og jeg tror den er ganske allsidig. Synd at så få makeup-merker selges i Norge. Jeg kunne godt tenkt meg litt bedre utvalg Wink

 6. Om du vil handle en (eller fler) av disse palettene fra Sephora, så er du nødt til å ha en USA-adresse med mulighet til å bruke et amerikansk kredittkort, eller så må du kjenne noen som kan handle i den fysiske butikken for deg. Om du derimot ikke har problemer med å handle på nett, eksempelvis på eBay, så kan du finne de fleste palettene der. Nå vet jeg dessverre ikke om disse har blitt “forfalsket” enda, som veldig mange andre merker, men det er iallfall en mulighet. Smile

 7. Tusen takk for svar Smile Er litt skeptisk til eBay, men skal undersøke litt om noen eventuelt har hatt gode erfaringer med selgere som selger Kat Von D.

 8. Jeg var på nippet til å bestille fra en selger der, men ombestemte meg i siste øyeblikk, og handlet heller fra Sephora. Selgeren kaller seg precious.beaute, klikk på navnet for å komme til butikken. Personlig har jeg ikke handlet noe fra denne selgeren, men vedkommende har 1752 karakterer og 99,9% positiv tilbakemelding. For meg er det nok til å anse selgeren som safe, men det får være opp til deg å avgjøre om du vil sjanse eller ikke.

  Lykke til uansett! Smile


Leave a comment

No trackbacks yet.