dysfunksjonell.no
11Feb/090

Lesertips: Blush.se

I midten av januar skrev jeg om Urban Decay, og endel av produktene deres. Jeg lot meg forføre av de sterke fargene, men ble skuffet da jeg fant ut at Urban Decay selv ikke sender varene sine ut av USA. For meg er dette ikke noe stort problem, da jeg har min kjære MyUS-adresse, men det er ikke alltid det lønner seg å bruke den om man regner på frakt og toll, osv. Dessuten hjelper det jo ikke andre, som ikke har tilgang på en amerikansk adresse. Vel, nå har jeg fått et tips fra en leser ved navn Rigmor, som kan fortelle om en svensk webshop ved navn Blush, som fører blant annet Urban Decay, Too Faced og Smashbox.

Jeg har tatt meg god tid, og sjekket utvalget hos Blush nøye. Dessverre må jeg tilstå at jeg fant ganske mange ting jeg kunne tenke meg å bestille, og derfor har jeg satt sammen nok en liten collage av "must-haves". En våken leser vil nok fort kunne fastslå at de fleste produktene som er avbildet faktisk er lip gloss i forskjellige farger og varianter, men det er vel omtrent det eneste som mangler i sminkekofferten min - som forøvrig begynner å bli ganske rikholdig! Dessuten syns jeg at det Dog Tag-smykket fra Urban Decay var ganske kult, selv om fargen på selve lip glossen var litt kjedelig. Og jeg innrømmer det, jeg må ha en lip gloss med det fengende navnet Bunny Balm!

Blush

Konklusjon:
RatingBlush opererer med fastsatt frakt på 85,- svenske kroner, som tilsvarer 68,- norske kroner med dagens kurs, og det er omtrent det samme som du må betale om du handler på postordre innenlands. Du kan også velge å vise prisene deres i NOK, og det gjør det mye lettere å beholde oversikten etterhvert som man legger produkter i handlekurven - det har jo en tendens til å gå hardt for seg iblant. Hele åtte dager etter å ha fått beskjed om at ordren var ferdigbehandlet, noe den ble ganske radig etter at bestillingen var lagt inn, fikk jeg omsider en notis om at pakken var sendt. Jeg er usikker på om dette er vanlig praksis, eller om de kanskje hadde stor pågang, for alle varene var oppgitt som "på lager" da jeg la dem i handlekurven. Hadde det ikke vært for at dette tok mer enn en uke, hadde Blush glatt fått full pott hos meg. Selve postgangen tok ikke mer enn to dager fra Sverige, og det er jeg svært fornøyd med. Dessuten har de kjempehyggelige kundebehandlere, og det gir også pluss fra meg. Jeg kommer garantert til å handle fra Blush igjen, og har allerede lagt til et knippe med produkter på "ønskelisten" min til neste gang.

Tusen takk til Rigmor for tipset! Grin

Posted by Shamini on February 11, 2009 – 3:59 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. Neeei! Vik fra meg!

 2. Jeg har handlet UD og Nars fra hqhair.com – de er plassert i UK, og shipper til Norge. Har ikke sammenliknet priser med svenske sider, så jeg vet ikke om det er like greit å handle fra Sverige. Jeg hater tollbehandling, så jeg har holdt meg under NOK 200,- hver gang.

  Men, ja, jeg er så enig, vi trenger en norsk side!

  http://www.lulus.no ser lovende ut, men jeg har ikke prøvd den.

  infin blogg, forresten, fant den via neglelakkmani. Smile

 3. Kame:
  Først av alt er det kjempekoselig å se enda et nytt “ansikt” her, og deretter må jeg få takke for komplimenter. Smile Jeg har ikke handlet så mye fra svenske sider jeg heller, med unntak av Nagelbolaget og Blush, men så langt har jeg ikke noe å utsette på noen av dem. Tusen takk for tips, jeg skal sjekke ut begge deler! Smile

 4. Varsågod, bara glad att kunna vara till hjälp.

  En annan svensk webshop som jag kan rekommendera/anbefalle är eleven.se. Även där kan man välja norska oljedollar när man handlar Wink

  De har många märken som inte är så vanliga (iaf inte i Sverige) som till exempel Smashbox, too faced med flera


Leave a comment

No trackbacks yet.