dysfunksjonell.no
10Feb/090

FeelUnique.com

Fantastisk! Idag kom pakken fra FeelUnique, og det rett i postkassa!

L'Occitane Cherry Blossom kommer i en kjempehendig liten tube på 30ml, og jeg måtte selvsagt teste denne håndkremen med en gang. Perfekt størrelse! Den dufter kanskje litt i sterkeste laget for min del - dette ble dog merkbart svakere etter bare noen minutter - men den dufter godt, er ikke fet, og trekker umiddelbart inn i huden. Selv jeg, som under normale omstendigheter ikke takler å ha krem på fingrene, kan bruke den! Produktene kom i en søt liten toalettveske med L'Occitane-logo, og ville fungert ypperlig som en gave til en du vil gi en liten oppmerksomhet. I og med at dette er et såkalt "Try-Me-Kit" er produktene ganske små, men personlig syns jeg det er en fordel at det ikke er for mye i emballasjen. Det er bedre å bruke det opp, enn å måtte kaste det fordi det er for gammelt, ikke sant? Så absolutt verdt 153,- kroner.

Konklusjon:
RatingFeelUnique sender fra Storbritannia, nærmere bestemt Jersey - og alle prisene deres er oppgitt i britiske pund. Pakken min ble bestilt på en torsdag, og ankom meg på en tirsdag. Det tok altså bare fem dager, inkludert helg! Jeg er kjempefornøyd, og kan med dette anbefale FeelUnique på det varmeste. Når de tilbyr merkevarer til lave priser, man slipper å betale frakt, får pakka rett i postkassen og det etter bare fem dager - ja, da er det virkelig ikke noe å utsette på denne butikken!

Posted by Shamini on February 10, 2009 – 4:46 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. Jeg å vil ha min pakke!!

  Bodils siste bloginnlegg: Cold and beautiful

 2. Jeg fikk faktisk pakke fra dem i dag jeg ogSmile Enda en kost fra I.DSmile

  cherryblossoms siste bloginnlegg: E.L.F Slant Tweezer

 3. Bodil:
  Den kan da umulig være langt unna, kanskje du til og med fikk den idag? Smile

  cherryblossom:
  Herlig, er det ikke? Tror du snart må gjøre som meg, nemlig lage en komplett oversikt over sminken (og kostene) du har – og hva du syns om de forskjellige tingene!

 4. God ide!Smile

  cherryblossoms siste bloginnlegg: E.L.F Slant Tweezer


Leave a comment

No trackbacks yet.