dysfunksjonell.no
7Feb/090

Oh, the lemmings..

Lemming (from Urban Dictionary)

A lemming refers to a purchase/wished-for-item which results from reading an enthusiastic post about a new fabulous product. Overcome by compulsion, readers follow like lemmings diving off a cliff.

Sakset fra Polish Pixie

Lemmingslista mi bare vokser og vokser, iallfall når det kommer til neglelakk og det som ellers passer i den kategorien. Jeg kan nesten ikke se meg mett på alle de sinnssykt flotte bildene folk legger ut i neglebloggene sine, av ulike lakker, fantastiske farger, tøffe trykk osv. - jeg vil også? Neglelakkmani oppfordrer stadig til å øve, øve og øve mer på å legge Konad, så jeg har planer om å sette meg ned og legge en plan for hvordan mine egne negler skal se ut. Per idag har jeg ikke mer enn tre forskjellige Konad-plater, og det holder jo ikke. Derfor har jeg atter en gang vært innom eBay, og funnet meg en samlepakke med uoriginale plater. Pakken inneholdt 18 forskjellige plater, med omtrent 8 trykk per plate. Dessverre var bildene tatt på avstand som gjorde dem utydelige nok til at det var umulig å se motivene godt, derfor kommer jeg til å fikse bilder på egenhånd når pakken kommer. Om de ikke faller i smak hos meg, så kommer jeg til å tilby dem her for salg her. Kanskje noen andre kan ha glede av dem?

Ellers ønsker jeg meg Romantique-kolleksjonen fra China Glaze! Selv syns jeg ikke denne kolleksjonen egner seg som lakk alene på neglene, uten at jeg kan sette fingeren på hvorfor, men som ton-i-ton trykk er de intet mindre enn fantastiske. Hvis du lurer på hva jeg mener med ton-i-ton, så ta en kikk hos Neglelakkmani, hvor hun demonstrerer det hele i fargene grønt, grått og lilla. Jeg elsker det!

China Glaze Romantique

Nå kunne jeg helt sikkert ha fortsatt i det uendelige om neglelakker og annet snacks jeg har lyst på, men det skal jeg ikke gjøre. Tror nok jeg kommer til å skaffe meg noen lakker fra ZOYA etterhvert, og så har både OPI og China Glaze enkeltfarger jeg kunne tenke meg å ha i mitt eie. Før jeg handler noen fler, skal jeg derimot øve meg mer på å legge lakk på begge hendene. Jeg har nemlig ingen planer om å starte en ny trend med lakk på én hånd, selv om det tidvis kan virke sånn. Det er bare veldig, veldig kinkig å være høyrehendt til tider!

Foto: © China Glaze

Posted by Shamini on February 7, 2009 – 5:56 PM

Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment

No trackbacks yet.