dysfunksjonell.no
6Feb/090

Morsdag på søndag

Red RosesPå søndag burde mamma fått blomster på døra i anledning morsdag, men det gjør hun ikke. Grunnen er rett og slett det at det er nærmest umulig å diske opp med en blomsterbukett til noen som bor i Ytre Slogvær, og det gjør altså mamma og pappa. Som folk flest vet finnes det to store blomsterbutikkjeder som tilbyr blomster på nett. Her kan man sette sammen de flotteste buketter, og sende dem til noen man er glad i, som gjerne fortjener en ekstra oppmerksomhet. Vel, det er en flott tjeneste om man bor på et sted med lokale blomsterbutikker! Steigen har en blomsterbutikk og et gartneri, men de er selvsagt ikke tilknyttet noen av disse store kjedene som har sett nytten i å tilby tjenestene sine på internett, og.. ei heller tar de telefonen! Å bestille blomster til mamma på internett betyr at de blir sendt med båt eller buss fra Bodø, som igjen betyr at de på denne tiden av året har rukket å bli både frostskadde og fæle innen de når mamma - og hvor hyggelig er det å få ødelagte blomster på døra?

Så nei, beklager mamma. Det blir ingen blomster til deg på morsdagen, men som plaster på såret har jeg satt sammen denne vesle oppsatsen av virtuelle roser til deg - for jeg er kjempeglad i deg, og jeg er stolt av å ha deg som mamma. Jeg håper du får en fin morsdag, og så får du tenke på at det ikke er så altfor lenge til vi kommer nordover. Vi gleder oss til å se dere alle igjen! Heart

Posted by Shamini on February 6, 2009 – 4:10 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. takk og takk snuppa Smile

  Nå har vi ikke 1 blomserbutikk lenger ………… og rosene du sendte er storfine de Smile og takk for fine ord. Jeg er kjempeglad i deg også og vi teller dagene til dere kommer.

  Kos og klem
  mamsa og sellllllføøøøøøølgelig pappsen OG de 4-beinte

 2. *snufse litt og bli litt rørt*

 3. Mamma:
  Det var da så lite. Det burde vært ordentlige blomster. Har de lagt ned den siste blomsterbutikken også? Det var en.. Hesteskoen Blomster Langbakk, men der fikk jeg beskjed om at nummeret ikke var i bruk. Skal ikke være enkelt! Vi teller dagene her også, de flyr jo bare avgårde. Håper de stopper opp og tar seg god tid når vi har kommet fram.

  Licota:
  hihi, du er nå søt da. Smile

 4. Hmm… nå ble man nesten litt nysgjerrig her Grin

  http://www.nord-salten.no/nyheter/naring/gir_opp_blomsterbutikken

  Uansett, jeg aner ikke om dama er i slekt eller ikke, men men – like greit å ikke vite, kanskje? Grin

  Morsdag ja… *fly litt rundt i panikk*

  Fine blomster her da – jeg må bare introdusere MIN mamma til Internet først… Wink

  PoPSiCLes siste bloginnlegg: Mulig skolemassakre i Sverige! Anonymous slår til igjen…

 5. For en koselig hilsen Smile Burde nesten gjort det samme selv, siden jeg er for lat til å ta bussen i 40-50 minutter til dama selv. Jeg skylder på Team Trafikk Grin

  Marias siste bloginnlegg: Alle har en salgsblogg 2


Leave a comment

No trackbacks yet.