dysfunksjonell.no
6Feb/090

Ingen grunn til panikk!

Jeg er generelt oppstemt idag, til tross for at dagboka mi tilsynelatende bare forsvant igår kveld. Uten at jeg hadde fått det med meg (mailen var nemlig fanget i spamfilteret), hadde ISPen bestemt seg for å flytte domenet mitt over på ny server, og overføringen av databasen hadde av en eller annen grunn feilet. Ikke at det var farlig direkte, men man får seg jo en støkk når man oppdager at dagboka gjennom sju år er borte, uten videre forklaring. Problemet var visst noen feil, som ble rettet med en gang jeg gav beskjed om at noe var veldig, veldig galt. Uansett, alt er nå i skjønneste orden, og ingen skade er skjedd. Dette er nemlig grunnen til at man bør betale noen kroner ekstra for domene, domeneplass og kundeservice - om noe går galt, så blir det fikset nesten umiddelbart. All honnør til NordkappNett AS!

Nå har jeg fått studiekatalogen for 2009 fra NKF, og jeg har bladd og skummet igjennom all informasjonen den hadde å by på. Jeg har også kontaktet skolen her i Trondheim, og bedt om en veiledningssamtale for å finne ut om dette faktisk er gjennomførbart. Jeg ser ingen grunn til at det ikke skulle være det, men det er greit å ha alt avklart på forhånd likevel. Katalogen gav et veldig positivt inntrykk av skolen og studiene, og jeg er 98% bestemt på å søke meg inn på Grafisk Design. For å være helt ærlig gleder jeg meg som en unge allerede, så kryss fingrene for at dette går min vei, og at jeg kommer inn på skolen til høsten. Nå skal jeg bare finne en dag som passer, så skal jeg tusle bort og treffe Stine som skal ta meg med på omvisning! Smile

Posted by Shamini on February 6, 2009 – 1:26 PM

Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment

No trackbacks yet.